Vazoun píše:--------------------------REBEL píše:peto ale to nebude takova jizda jako s fiitym
Rebele ty tajnůstkářitrochu více nám toho " Ivy " Matize popiš a tu fotku zvětši a pár detailů vnitřku,motorová část a podobně
čau " Vazoun " a tímto vás všechny zdravím a přeji hezký sváteční den

MATÍZ CLUB CZ
Moderátor: Blue Lanos
- 
				REBEL
Re: MATÍZ CLUB CZ
- Přílohy
- 

- DSC_0017.JPG (236.96 KiB) Zobrazeno 3388 x

- Reklama
- 
				REBEL
PRO VAZOUN-JE TO ROK 2004 NAJETO SKORO 33000 UZ MAME NAJETO 500KMM A MAXIMALNI SPOKOJENOST OBSAH 0,8 ZATIM 2ZIMNI PREU RADIO DOMA JEN ZADELAT A V PLANU JSOU SVETLA PRO DENNI SVICENI-OTAZKA JAK VELKE REPRO DO PREDNICH DVERI? 

Jak novej   tak ať slouží
  tak ať slouží  

tak ať slouží
  tak ať slouží  
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová

Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- 
				REBEL
TADY JE JESTLI TO STACIVojta píše:Číslo 3 ve stříbrném provedení bych okamžitě bral min. 10ks. Ten nápis Matíz bych asi pozvedl do horní roviny znaku a pod nápis uprostřed přidal club CZ.

- Přílohy
- 

- DSC_0019.JPG (129.5 KiB) Zobrazeno 3381 x

ahoj vsichni uz ji mam na aute

daewoo matiz 2004-světle hnědá barva,najeto 33000km,členka matiz clubu č.50.

- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Jéééééééééjto je presne ako môjREBEL píše:Vazoun píše:--------------------------REBEL píše:peto ale to nebude takova jizda jako s fiitym
Rebele ty tajnůstkářitrochu více nám toho " Ivy " Matize popiš a tu fotku zvětši a pár detailů vnitřku,motorová část a podobně
čau " Vazoun " a tímto vás všechny zdravím a přeji hezký sváteční den

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den - přátelé Matízkáři vítám kolegyni " IVU " do našich řad a přejeme jí společně mnoho najetých bez problémových kilometrů.   Tak milá Ivo - za ten peníz si myslím, že můj Matiz 0.8 SE je mnohem lépe vybavený a kdybych byl věděl,že ti stačí 0.8 - tak jsem ti jej nabídnul. Já totiž sháním 1.0 - kterých je velice poskrovno i v autobazarech. / barva,stáří,stav,výbava a hlavně najeté km / to je moje kredo výběru.
  Tak milá Ivo - za ten peníz si myslím, že můj Matiz 0.8 SE je mnohem lépe vybavený a kdybych byl věděl,že ti stačí 0.8 - tak jsem ti jej nabídnul. Já totiž sháním 1.0 - kterých je velice poskrovno i v autobazarech. / barva,stáří,stav,výbava a hlavně najeté km / to je moje kredo výběru.  

Počkám si na novýho Chevroleta 

--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 

Matiz SE 0.8 r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010 tento je také super do našich kopců

Tak milá Ivo - za ten peníz si myslím, že můj Matiz 0.8 SE je mnohem lépe vybavený a kdybych byl věděl,že ti stačí 0.8 - tak jsem ti jej nabídnul. Já totiž sháním 1.0 - kterých je velice poskrovno i v autobazarech. / barva,stáří,stav,výbava a hlavně najeté km / to je moje kredo výběru.
 Počkám si na novýho Chevroleta

--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20

Matiz SE 0.8 r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010 tento je také super do našich kopců

Naposledy upravil(a) Vazoun dne pon lis 09, 2009 08:37, celkem upraveno 1 x.

Zdravím Vazounka a bábinku..  Mi se moc líbí ten nový Spark, až se uvede na trh, tak doufám, že bude lepší doba dodání než je teď u Cruze, protože tohle auto bych si moc přála..
  Mi se moc líbí ten nový Spark, až se uvede na trh, tak doufám, že bude lepší doba dodání než je teď u Cruze, protože tohle auto bych si moc přála..  

A sehnat Matizka s obsahem 1.0 je celkem obtížné, je jich na internetu jen pár..

Mi se moc líbí ten nový Spark, až se uvede na trh, tak doufám, že bude lepší doba dodání než je teď u Cruze, protože tohle auto bych si moc přála..
 A sehnat Matizka s obsahem 1.0 je celkem obtížné, je jich na internetu jen pár..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel

Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
------------------Jajuska95 píše:Zdravím Vazounka a bábinku..Mi se moc líbí ten nový Spark, až se uvede na trh, tak doufám, že bude lepší doba dodání než je teď u Cruze, protože tohle auto bych si moc přála..

Také zdravíme " Jajušku i s Ivošem " ještě spolu kámošíte ??? čau " Vazoun a babí "

Děkuji za kytičku.. Stále spolu kámošíme a máme se dobře..   
    Ten čas letí jako voda.. Jak se daří Vám?

Ten čas letí jako voda.. Jak se daří Vám?Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel

Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------Jajuska95 píše:Děkuji za kytičku.. Stále spolu kámošíme a máme se dobře..
Děkujeme za optání - daří se nám tak,
 abychom si nemuseli stěžovat - to jest " dobře "
  abychom si nemuseli stěžovat - to jest " dobře "   

a k tomu kámošení držíme
 a k tomu kámošení držíme   

- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
---------------------Vojta píše:Nechte si to do pokecu- toto je MATÍZ CLUB
OMLOUVÁME SE --- sorry , už se polepšíme

A co říkáte chlapci Matizácký na nový návrh té samolepky " Matiz clubu CZ " vloženou Pavlem alias Rebelem

Auúúúúú , Vojta to nekompromisně odstřihnul.
     Auúúúúú , Vojta to nekompromisně odstřihnul.   
Daewoo Matíz  - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km

Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- 
				Vojta
Kdyby tak reagovali admini na všechny OT v ostatních tématech, nebyl by v tom takový bordel