dá sa naozaj odstrániť vŕzganie prednej nápravy výmenou gumových úponov stabilizátora? A to stoja naozaj cca. 50,-/kus? Chcel by som sa toho nepríjemného zvuku zbaviť
 ...Dík.
 ...Dík.Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
 ...Dík.
 ...Dík. Myslím , že ani výměna nepomůže , a navíc k předním je blbej přístup , zadní mi nevržou , ty jdou vyměnit krásně , ale nevrzaly ani před tím .
   Myslím , že ani výměna nepomůže , a navíc k předním je blbej přístup , zadní mi nevržou , ty jdou vyměnit krásně , ale nevrzaly ani před tím . 

Jinak aj Legynka teraz po ránu sem tam vrzgne ale s toho si hlavu nelámem bo horšie by bolo keby to robilo stále ale takhle to nič
 Jinak aj Legynka teraz po ránu sem tam vrzgne ale s toho si hlavu nelámem bo horšie by bolo keby to robilo stále ale takhle to nič  

cele to bolo od oleja. TAk si treba natoasi zvyknúť.
  cele to bolo od oleja. TAk si treba natoasi zvyknúť.

Jak už jsem uvedl, mám stím takovou zkušenost. Zajdi přímo do origo prodejny a chtěj " přední pryžové uložení stabilizátoru" ne kosti!!!!! Jsou to dva gumové špalky velikosti např. trafa nabíječky na mobil. Uprostřed je díra a každý je z jedné strany rozříznutý aby se dal nasadit na stabilizátor.megajvr píše:Ta výměna někdy pomůže a někdy ne. Cena je +- 60kč za ks. A vyměnit se dají s trochou trpělivosti, nebo asi po 3 infarktech. U Nubiry to přestalo, u Tacumy to občas vrzne. Tak si vyber
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |