Zdravim,
vie mi niekto povedat, ci sa vypinaju vstreky pri zaradenej rychlosti bez nohy na plynovom pedaly? Ved viete, valite z kopca so zaradenou rychlostou, ci tie vstreky striekaju alebo su vypnute.....

vstreky pri zaradenej rychlosti
Moderátor: Blue Lanos
vstreky pri zaradenej rychlosti
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :) 
mikrovlnka Daewoo, radio Daewoo, babetta 210, 2 rychl.
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG

cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
- Reklama
- Blue Lanos
Re: vstreky pri zaradenej rychlosti
ANO su vypnute spotreba 0.0litra   ale pisalo sa to tu snad 100x
  ale pisalo sa to tu snad 100x 

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

diky moc  za odpoved, som tu novy a mi trochu trva kym najdem odpoved na to co ma zaujima
 za odpoved, som tu novy a mi trochu trva kym najdem odpoved na to co ma zaujima

za odpoved, som tu novy a mi trochu trva kym najdem odpoved na to co ma zaujima
 za odpoved, som tu novy a mi trochu trva kym najdem odpoved na to co ma zaujimaLanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :) 
cestný zavodny bycikel

cestný zavodny bycikel
...jsou vypnuté s nulovým vstřikem benzínu ale jenom do asi okolo 2 000 otáček, proto " vyhazuji " rychlost při dojíždění k semaforu " jáchym " ( ŘJ ) je z toho na větvi ( má snímač rychlosti v náhonu tachometru ) a proto nastavuje něco okolo 1 200 otáček, po úplném zastavení klesnou na standartní hodnotu okolo 800 otáček... , měl jsem o tom spor, následně řešeno ve SM s měřěním skutečné spotřeby
Mějte se fajn

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Ahoj Serpico,
tak mas pravdu co si napisal, nasiel som straaaaasne dlhy kopec z ktoreho som valil dole pri zaradenej 5 na benzine a zacala mi padat teplota motora. Motor podla teploty isiel naprazdno bez paliva, tak zacal chladnut asi
ahoj
M

tak mas pravdu co si napisal, nasiel som straaaaasne dlhy kopec z ktoreho som valil dole pri zaradenej 5 na benzine a zacala mi padat teplota motora. Motor podla teploty isiel naprazdno bez paliva, tak zacal chladnut asi
ahoj
M
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :) 
cestný zavodny bycikel

cestný zavodny bycikel
tak pokud klesa teplota pri sjezdu z kopce tak by mohl byt spatny termostat.ale zalezi o kolik teplota klesne.
pokud je v poradku teplota se v podstate ani nehne nebo jen o 2 -3 stupne.
to je skoda mohl jsem ho rovnou vymenit kdyz uz jsem mu daval nove tesneni.
no treba to neni tolik a je to v mezich normy.

pokud je v poradku teplota se v podstate ani nehne nebo jen o 2 -3 stupne.
to je skoda mohl jsem ho rovnou vymenit kdyz uz jsem mu daval nove tesneni.
no treba to neni tolik a je to v mezich normy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil

Simson s 51
ahoj,
ked idem tym istym kopcom dole na 5 stupni na lpg tak motoru teplota nepadala, ked som to ale isiel na 5 a na benal tak rucicka spadla asi o 0.5cm, pri vypnutych strekov nema co generovat teplo podla mna, tak asi vychladol
sa priznam na termostat som na zaciatku myslel a potom som na neho nejak zabudol,
Pavle ty si mi menil aj tesnenie na termostate ?
M

ked idem tym istym kopcom dole na 5 stupni na lpg tak motoru teplota nepadala, ked som to ale isiel na 5 a na benal tak rucicka spadla asi o 0.5cm, pri vypnutych strekov nema co generovat teplo podla mna, tak asi vychladol
sa priznam na termostat som na zaciatku myslel a potom som na neho nejak zabudol,
Pavle ty si mi menil aj tesnenie na termostate ?
M
cestný zavodny bycikel

cestný zavodny bycikel
ano na termostatu jsem menil tesneni delam to vzdycky jelikoz stare je vzdy tvrde.
kdyz jedes z kopce tak sice motor nema zadnou praci ale ma stale treni kterymm se teplo vytvari a tedy nemuze chladnout pokud funguje termostat spravne.
pokud jedes na plyn tak tam stale nejaky tece a tedy motor stale trosku jede.

kdyz jedes z kopce tak sice motor nema zadnou praci ale ma stale treni kterymm se teplo vytvari a tedy nemuze chladnout pokud funguje termostat spravne.
pokud jedes na plyn tak tam stale nejaky tece a tedy motor stale trosku jede.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51

Simson s 51