.Zrezla mě spojka mezi kataliz. a prvním tlumyčem máte někdo podobné problémy.Zatím sem to uřezál a dal tam trubkovou spojku ale moc to netěsní. Poraďte co dál?
 .Zrezla mě spojka mezi kataliz. a prvním tlumyčem máte někdo podobné problémy.Zatím sem to uřezál a dal tam trubkovou spojku ale moc to netěsní. Poraďte co dál? 
Moderátor: Blue Lanos
 musím měnit a nevím jestli jsou výfukové trubky do vlnovce částečně zasunuté nebo je to vařené na kraji. Máte někdo skušenosti? Poraďte!
 musím měnit a nevím jestli jsou výfukové trubky do vlnovce částečně zasunuté nebo je to vařené na kraji. Máte někdo skušenosti? Poraďte!   

Vydrž, Ulterovi chviličku trvá, než se "vypálí". Taky jsem byl nemile překvapený, když jsem ho slyšel nově na svém autě a zvuk byl jiný, než jak jsem si ho pamatoval z polských srazů. Do 14 dnů to bylo OK. Taky zvuk uvnitř auta je dost ultumený a Ulter o sobě dává znát hlavně venku.Joska píše:Výfuk bezva i když se musím přiznat,
že jsem očekával kapku lepší zvuk

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |