BEATLES ..... a byla hudba.
Kniha o rozměrech 300 x 260 x 53mm, 500 stran na křídovém papíru, úžasné množství informací a fotografií (mnoho ještě nikdy nezvěřejněných). Jak to ohodnotil syn: "Dvě a třičtvrtě kila Beatles".

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

A darčeky ktorých bolo plno ale ten najvetší sú dobrý ludia a kamaráti ktorých mám dosť a to ma ťeší
 A darčeky ktorých bolo plno ale ten najvetší sú dobrý ludia a kamaráti ktorých mám dosť a to ma ťeší   

...sa neviem dockat uz od minuleho utorka..
 ...sa neviem dockat uz od minuleho utorka.. 
Kdo to asi byl ?-peha- píše:To že sme doma boli celá rodinka a + Peťo S

ano přátelé
 ano přátelé   ona potěší o Vánocích, každá bytˇjenom jak my říkáme maličkost - ale rodinné zázemí ve zdraví je přeci jenom to hlavní a nejdůležitější
 ona potěší o Vánocích, každá bytˇjenom jak my říkáme maličkost - ale rodinné zázemí ve zdraví je přeci jenom to hlavní a nejdůležitější   
  udělala radost - koupila mi čapku v barvě našeho Matízka a nové sportovní alu pedály
  udělala radost - koupila mi čapku v barvě našeho Matízka a nové sportovní alu pedály   ahojky všem od " Vazouna "
 ahojky všem od " Vazouna "   

-------------------------milosh píše:Tak me syn Petr, sice se narodil az 4.1. ale nevadi
 a přání jen toho dobrého celé rodině našeho adminy
  a přání jen toho dobrého celé rodině našeho adminy   od " Vazouna " a ostatních Daewoo/Chevroletáků
 od " Vazouna " a ostatních Daewoo/Chevroletáků  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |