Dobry .
Při couvaní jsem zjistyl že mi nesvity spatečka ,pojistka je dobrá i žarovka ??kdeby mohl byt problem a nebo kde je spinač na spatecku?Jsem to hledal v chitré knišce ale nic jem tám o tom nenašel.. tak předem děkuji za radu... a omlouvam se za gramaticke chyby ...
...většinou odchází spínač na převodovce cirka 100Kč, lehce si odzkoušíš - prostě jenom spojíš ty dva kabely ( při zapnutým zapalování ...)
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Serpico píše:...většinou odchází spínač na převodovce cirka 100Kč, lehce si odzkoušíš - prostě jenom spojíš ty dva kabely ( při zapnutým zapalování ...)
Mějte se fajn
to je to čidlo ktere je na předku převodovky??nebod ja nejsem jistej kde ho vlasně mám hledat na převodovce..
...tak jinak kabely na převodovce vedou ještě úplně dozadu a dolů k náhonu tachometru ( čidlo pro rychlost do ŘJ ) jiné už tam nejsou a poslední jeden z předu s dvouma drátama vede právě jenom k čidlu zpátečky je to jenom tlačítkový spínač vyšroubeješ a před výměnou zkusíš spojit oba kabely ( zapnutý zapalování a ten druhý se podívá na couvačku vzadu ) no a pak koupíš nový...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Serpico píše:...tak jinak kabely na převodovce vedou ještě úplně dozadu a dolů k náhonu tachometru ( čidlo pro rychlost do ŘJ ) jiné už tam nejsou a poslední jeden z předu s dvouma drátama vede právě jenom k čidlu zpátečky je to jenom tlačítkový spínač vyšroubeješ a před výměnou zkusíš spojit oba kabely ( zapnutý zapalování a ten druhý se podívá na couvačku vzadu ) no a pak koupíš nový...