A napr. ked zapnem vyhrievanie zadneho, nasledne vypnem motor, tak sa uz vyhrievanie automaticky nezapne... co ale kvitujem, skor nadavam, ze tieto auta nemaju zadny stierac, ten mi teda chyba extremne.
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

K tomu musím povedať že nová oktávia už má stierač na zadnom okne. -Sedansaamm píše:Hemenex - A napr. ked zapnem vyhrievanie zadneho, nasledne vypnem motor, tak sa uz vyhrievanie automaticky nezapne.
-Tak to je normální protože je to přes relé.
.. co ale kvitujem, skor nadavam, ze tieto auta nemaju zadny stierac, ten mi teda chyba extremne.
– žádný sedan nemá zadní stěrač.(alespoň jsem si nevšiml).
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nasNa tuto vetu uz zacinam byt alergicky a hlavne na tu poslednu cast, aky sme tupci a ako nam chcu dobrehemendex píše:Klima sa mi ale zapina automaticky vzdy, ked je ofuk predneho okna, tiez ma to jeduje, ale vraj je to takto dobre

Ja som myslel tieto ofuky nadstaviť nahor na čelné sklo.Scorpion.11 píše:Promiň,ale s tímto tvrzením teda s tebou nesouhlasímmato8876 píše:Keď chcete mať suché čelné a bočné sklo bez klímy,stačí si prepnúť fúkanie "smer do tváre" a natočiť si klapky celkom nahor a bočné nadstaviť na okno a krásne osuší aj bez klímy.
Stačí otočit na tento sybol
a pak ti jde ofuk na přední i boční sklo zároveň
a vysuší to perfektně bez problému

jj tak to řešim taky jde to
 jj tak to řešim taky jde to  

Na predošlom aute som klímu nemal a keď som mal zapnuté fúkanie na čelné sklo, tak som to mal na 1. a bočné okná sa mi nerosili... Fúkanie na čelné sklo s klímou, je dobré, kým sa auto nezohreje, potom by bolo dobré keby sa dala klíma vypnúť a hotovo- ale nedá sa, tak je dobré si aspoň prepnúť na fúkanie do interiéru, lenže ani to nieje ideálne, lebo keď sú vonku silné mrazy, tak ti bude primrzať sneh alebo voda na čelnom okne, tak musíš nechať fúkanie na čelné sklo a to už klíma s tvojím nosom na dlhšej trase urobí svoje...
  Na predošlom aute som klímu nemal a keď som mal zapnuté fúkanie na čelné sklo, tak som to mal na 1. a bočné okná sa mi nerosili... Fúkanie na čelné sklo s klímou, je dobré, kým sa auto nezohreje, potom by bolo dobré keby sa dala klíma vypnúť a hotovo- ale nedá sa, tak je dobré si aspoň prepnúť na fúkanie do interiéru, lenže ani to nieje ideálne, lebo keď sú vonku silné mrazy, tak ti bude primrzať sneh alebo voda na čelnom okne, tak musíš nechať fúkanie na čelné sklo a to už klíma s tvojím nosom na dlhšej trase urobí svoje...  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |