.
 . Kedze mi to nedalo, hned ako som mal moznost tak som letel kupit zadny brzdovy valecok z tym ze to bude najskor v nom. No lenze ked som rozobral bubon zistil som , ze valecok netecie a funguje normalne. Tak som este odvzdusnil, poskladal naspet a rukou tocil koleso, kamos stlacil pedal a nic ! tocil som ho dalej ... , az ked bol petal nadoraz, vedy som trochu citil odpor ale itak slo pretocit..... takze som to naspet rozobral a snazil sa vymenit valecok no trubka co donho ide je poriadne hrzava a pretocil sa mi kluc... dneska som to uz nechal tak z tym ze zajtra kupim trubku (dufam ze bude stacit aj z favorita, kedze sa ku inej tak skoro nedostanem) a vymenim a valecok, kazdopadne nemam z toho dobry pocit, kedze ten stary valecok sice nebrzdil no ked som to mal rozobrate tak sa rozpinal ...
takze chcem sa spytat , je mozne ze to bude v tom valci aj naprek tomu ze netecie ? alebo kde mam hladat chybu ? niesom mechanik tak prosim pomozte , brzdovka mala nejaku divnu farbu, az by som povedal hrdzavu ...
a este mam jednu otazku , odvzdusnovat mam zo zapnutym motorom ? a ak by doslo k zavzdusneniu ABS, j to problem v domacich podmienkach odvzdusnit ?
DAKUJEM ZA RADY ! ! ! Uz som beznadejny, a tlaci ma cas ....

samozrejme som vymenil aj brzdovú kvapalinu a to tak,že som začal pri pravom zadnom kolese, povolíl som odvzdušnovák,jednoducho som stláčal brzd.pedál a stará kvapalina išla do prázdnej plechovice,pri tom som stále dolieval novú kvapalinu do nádržky.Keď začala tiecť nová kvap.tak som utiahol šrób.A potom zadné ľavé tak isto. A ďalej predné.Ide o to aby si novou kvapalinou vytlačil starú.Samozrejme treba mať naštartovaný motor(ABS).Zo samotným ABS som nič nerobil,všetko funguje ako má.Treba neustále dolievať brzdovú kvap.aby nechytilo vzduch,odprúčam aby ste boli dvaja.jeden bude šlapť na pedál a druhý odvzdušnovať(odpúštať) a dolievať do nádržky.Daj tam DOT4,je dobrá.Minieš síce o niečo viac kvapaliny,ale nie je drahá.
 samozrejme som vymenil aj brzdovú kvapalinu a to tak,že som začal pri pravom zadnom kolese, povolíl som odvzdušnovák,jednoducho som stláčal brzd.pedál a stará kvapalina išla do prázdnej plechovice,pri tom som stále dolieval novú kvapalinu do nádržky.Keď začala tiecť nová kvap.tak som utiahol šrób.A potom zadné ľavé tak isto. A ďalej predné.Ide o to aby si novou kvapalinou vytlačil starú.Samozrejme treba mať naštartovaný motor(ABS).Zo samotným ABS som nič nerobil,všetko funguje ako má.Treba neustále dolievať brzdovú kvap.aby nechytilo vzduch,odprúčam aby ste boli dvaja.jeden bude šlapť na pedál a druhý odvzdušnovať(odpúštať) a dolievať do nádržky.Daj tam DOT4,je dobrá.Minieš síce o niečo viac kvapaliny,ale nie je drahá. , takze rano som vymenil valecok, hadicu co nesla povolit som stikol, a nahradil hadicou z favorita
 , takze rano som vymenil valecok, hadicu co nesla povolit som stikol, a nahradil hadicou z favorita  .
.