Moderátoři: Blue Lanos, pejee

. Zajímalo by mě, kolik lidí u nás dá své mamince kytičku na Den matek? Většina ani neví, kdy to je. Ale z blbýho Valentýna, o kterém před r. 1989 u nás  nikdo ani nevěděl, se můžou všichni pos...
 . Zajímalo by mě, kolik lidí u nás dá své mamince kytičku na Den matek? Většina ani neví, kdy to je. Ale z blbýho Valentýna, o kterém před r. 1989 u nás  nikdo ani nevěděl, se můžou všichni pos... Moje babička s dědečkem oslavili minulý rok zlatou svatbu, je pěkné vidět jak se mají dva lidi rádi i po tolika letech..
  Moje babička s dědečkem oslavili minulý rok zlatou svatbu, je pěkné vidět jak se mají dva lidi rádi i po tolika letech..  

To je samozřejmost...Jajuska95 píše:A Vojto, Den Matek vím kdy je.. Letos na mé narozeniny,tj. 09.05.

Na tento svátek jsem nikdy nezapoměla.

tak to se chlapci přiznávám bez mučení
 tak to se chlapci přiznávám bez mučení   snad ještě když jsem byl mladší , ale na darování květin jsem jaksi pozapomínal a býval dosti liknavý
 snad ještě když jsem byl mladší , ale na darování květin jsem jaksi pozapomínal a býval dosti liknavý   ale moje " Anička " mi to vždy odpustila a zato jí mám " RÁD "
 ale moje " Anička " mi to vždy odpustila a zato jí mám " RÁD "   už 43 roků
  už 43 roků   
   zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "   

mali by sme našicm miláčkov aspoň pekne poumývať. Tí nám nebudú vyčítať narozdiel od našich polovičiek nič,dokonca nám aj odpustia,keď ich po pár rokoch vymeníme za mladšie
 mali by sme našicm miláčkov aspoň pekne poumývať. Tí nám nebudú vyčítať narozdiel od našich polovičiek nič,dokonca nám aj odpustia,keď ich po pár rokoch vymeníme za mladšie  ,aj keď možno s ťažkým srdcom,ale taký je život.
 ,aj keď možno s ťažkým srdcom,ale taký je život.Vojto, st. Valentin je o setkání přátel, to Amici s toho udělali svátek zamilovaných. Jinak souhlas s tebou.Vojta píše:Já tedy Valentýna absolutně nesnáším a moje žena taky ne. Květiny manželce nosím bez jakýchkoli důvodů jako svátky, narozeniny apod. už 37 let. Za chvíli u nás taky budeme slavit Den díkůvzdání a Den nezávislosti. Zajímalo by mě, kolik lidí u nás dá své mamince kytičku na Den matek? Většina ani neví, kdy to je. Ale z blbýho Valentýna, o kterém před r. 1989 u nás nikdo ani nevěděl, se můžou všichni pos...

jelikož jich zde na foru a v clubu Daewoo/Chevrolet
  jelikož jich zde na foru a v clubu Daewoo/Chevrolet   máme spoustu , tak všem přejeme jen to nejlepší
 máme spoustu , tak všem přejeme jen to nejlepší   " hlavně zdraví "
 " hlavně zdraví "   " Vazoun a Anička "
 " Vazoun a Anička "  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |