Tak po tom čajiku chřipka (jak ho znám) tutově zmizí-peha- píše:šak jó veď už o chvílu ani písať nebudem lebo sa mi dáko zvetšuje klávesnica

ale nie ješte trošku robím ale o 18:00 už sa bude variť Tatranský čajík

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Tak po tom čajiku chřipka (jak ho znám) tutově zmizí-peha- píše:šak jó veď už o chvílu ani písať nebudem lebo sa mi dáko zvetšuje klávesnica

ale nie ješte trošku robím ale o 18:00 už sa bude variť Tatranský čajík

a proč si ubytování nezajistíš přez organizátora " Michala "
 a proč si ubytování nezajistíš přez organizátora " Michala "   už se mu tam několik účastníků přihlásilo a ty budeš další
 už se mu tam několik účastníků přihlásilo a ty budeš další   - ahoj " Vazoun " / škoda že se mezi Vámi nemohu dlouho zdržet
 - ahoj " Vazoun " / škoda že se mezi Vámi nemohu dlouho zdržet   mám hodně nemocnou bábí,která potřebuje opateru.
 mám hodně nemocnou bábí,která potřebuje opateru.  

Telefon/fax – 412 332 054sandruš píše:nemáte kontakt na penzion Valdek?

My to máme od baráku 130km a doufám že se podaří tak brzo ráno vstát...Zatím žádná změna plánu - jsme oba živý, zdraví...tak dorazíme - doufám že na Valdeku budou vepřové hody!!Kdyžtak na Shellce počkejte do 10.30 kdyby byl nějaký problém na cestě!!Jediný na koho mám telefon je Vazoun tak doufám že tam dorazí....aspoň se podívatTopol píše:Pěkný den
Jestli to mám dobře poznamenaný 2010.02.20-09-10 hod.tak zítra se zajedu aspoň na tu hoďku podívat
Jako mám to od baráku asi 22km.Takže na to kafe
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí

ano přátelé,zatím mne babí nenakazila a dokonce souhlasila, že jí mohu tak na 2-3 hodky opustit. Proto na zrazík přijedu všechny účastníky pozdravit a chvilku mezi Vámi pobudu.Co se dá stihnout za tu dobu uvidíme
 ano přátelé,zatím mne babí nenakazila a dokonce souhlasila, že jí mohu tak na 2-3 hodky opustit. Proto na zrazík přijedu všechny účastníky pozdravit a chvilku mezi Vámi pobudu.Co se dá stihnout za tu dobu uvidíme   moc se na všechny těším - ahoj " Vazoun "
 moc se na všechny těším - ahoj " Vazoun "  / trochu nám přez noc napadlo zase těch bílej sraček/
 / trochu nám přez noc napadlo zase těch bílej sraček/ 

--------------------n3oklan píše:721 505 931 - kontakt na me... mno, ja si pujdu aspon do te osme dachnout, dneska se ten hokej v klubu nejak protahl

hlavně se nezapomenˇprobudit
 hlavně se nezapomenˇprobudit   protože letos se Ivošek
 protože letos se Ivošek   nepřihlásil a nemáš kdo by tě vzbudil
 nepřihlásil a nemáš kdo by tě vzbudil   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |