)
)   popripade nejaky odkaz na web
diky
Moderátor: Blue Lanos
 )
)   

No najprv som ho musel otvorit ,lebo v nom čosi hrkalo takto to vyzeralo
 No najprv som ho musel otvorit ,lebo v nom čosi hrkalo takto to vyzeralo   tu je foto. Zadné koncovky som odrezal namesto nich prídu nové expanzné koncovky a upravý sa aj celá dlžka výfuku .Celý sa vynatiera z dnuká aj z vonká nehorl.farbou a z dnuká sa ešte rury obalia drátenkou a vystele sa sklen.vatou pozavára a bude som zvedavý na ten zvuk
  tu je foto. Zadné koncovky som odrezal namesto nich prídu nové expanzné koncovky a upravý sa aj celá dlžka výfuku .Celý sa vynatiera z dnuká aj z vonká nehorl.farbou a z dnuká sa ešte rury obalia drátenkou a vystele sa sklen.vatou pozavára a bude som zvedavý na ten zvuk  ked bude hotový dám sem foto
 ked bude hotový dám sem foto  

Má taký decentný zvuk a úprava asi tak 20 minut a je tam
 Má taký decentný zvuk a úprava asi tak 20 minut a je tam  
 no do vnútra by sa zišla jedna prepážka ,aby nebol celkom plno prietokový no aspon budem vedet aký tam mám dat na budúce v bežnom jazdení ho ani nepočut až pri vyších otáčkach tu je ešte dáke foto
 no do vnútra by sa zišla jedna prepážka ,aby nebol celkom plno prietokový no aspon budem vedet aký tam mám dat na budúce v bežnom jazdení ho ani nepočut až pri vyších otáčkach tu je ešte dáke foto 

A vyzerá krásne 2 rúry mám rád no nakolko ten čo som nahodil bol za smiešnú cenu (lebo je to výbehový model Powerfulu oni tezar robia nie valce ale také sploštené ako máš Ty ) takže je zatial tam a páčí sa mi mám rád buď 2 rúrku alebo okrúhlú 100 proste hrubá sila
 A vyzerá krásne 2 rúry mám rád no nakolko ten čo som nahodil bol za smiešnú cenu (lebo je to výbehový model Powerfulu oni tezar robia nie valce ale také sploštené ako máš Ty ) takže je zatial tam a páčí sa mi mám rád buď 2 rúrku alebo okrúhlú 100 proste hrubá sila  
 Zistil som ,že ten môj neako hučí od 3000 ot.a ja jazdím aj vyšie niekedy aj po meste alebo som už asi z toho vyrástol a chcem mat klud a dobrú muziku a to sa potom nedá
 Zistil som ,že ten môj neako hučí od 3000 ot.a ja jazdím aj vyšie niekedy aj po meste alebo som už asi z toho vyrástol a chcem mat klud a dobrú muziku a to sa potom nedá  ide dolu a už žiaden šport. výfuk iba koncovky
 ide dolu a už žiaden šport. výfuk iba koncovky   no mladým sa to páči ale mne už akosi nie ten pôvodný je z vonku zachovalý ale z dnuká na rozklade hrka ako keby sa tam uvolnila neaká priečka preto sa mi aj zdalo ,že auto je neaké hlučnejšie no a diera žiadna
 no mladým sa to páči ale mne už akosi nie ten pôvodný je z vonku zachovalý ale z dnuká na rozklade hrka ako keby sa tam uvolnila neaká priečka preto sa mi aj zdalo ,že auto je neaké hlučnejšie no a diera žiadna  Tak idem dat funglovku a te iste koncovky
 Tak idem dat funglovku a te iste koncovky   ale za pokus a test to stálo za to
 ale za pokus a test to stálo za to 
 až raz mi zničoho nič začalo viac hučat auto  a strácalo výkon pri nízkych otáčkach
 až raz mi zničoho nič začalo viac hučat auto  a strácalo výkon pri nízkych otáčkach  všetko som pozrel a všetko ok
 všetko som pozrel a všetko ok  no a došiel som na to až teraz.Dal som ho dole a s ním pohrkal
 no a došiel som na to až teraz.Dal som ho dole a s ním pohrkal   bolo to jastné aspon viete ,ked sa do výfuku neurobý malá dierka na odtok konenzátu. Ja tam teraz navarím asi vodovodný kohútik
  bolo to jastné aspon viete ,ked sa do výfuku neurobý malá dierka na odtok konenzátu. Ja tam teraz navarím asi vodovodný kohútik  Tu sú Fotky ako to vyzeralo
 Tu sú Fotky ako to vyzeralo 

No to je vlastne zasa odpoveď na to prečo sa Vám z výfukov parí - nie je to vždy tesnením pod hlavičkou
 No to je vlastne zasa odpoveď na to prečo sa Vám z výfukov parí - nie je to vždy tesnením pod hlavičkou  
 A tak som prišiel na toto stojí to 8 tis.čes.kor. to je fest vela za takú hovadinu
  A tak som prišiel na toto stojí to 8 tis.čes.kor. to je fest vela za takú hovadinu  no a tak som si ju vyrobil. Je  zhotovená a upravená zo starej škrtiacej klapky z felície ,ktorá zatvára a otvára čast výfukových plynov dáva sa to pred posledný diel výfuku ked je klapka otvorená výfuk.plyny obchádzajú zadný tlmič a reguluje sa to ručne ,alebo automaticky ,alebo dialkovo ako neony
 no a tak som si ju vyrobil. Je  zhotovená a upravená zo starej škrtiacej klapky z felície ,ktorá zatvára a otvára čast výfukových plynov dáva sa to pred posledný diel výfuku ked je klapka otvorená výfuk.plyny obchádzajú zadný tlmič a reguluje sa to ručne ,alebo automaticky ,alebo dialkovo ako neony   Ja som to spravil zatial ručne z miesta vodiča no neskoršie to dám na podtlak a bude sa to otvárat pri určitých otáčkach ,len to musím odskúšat no pritom sa hlavne mení aj krut. mom.mot. no ak by sa to podarilo tak by bol v širšom rozsahu otáčok stále dobý tu je pár foto
 Ja som to spravil zatial ručne z miesta vodiča no neskoršie to dám na podtlak a bude sa to otvárat pri určitých otáčkach ,len to musím odskúšat no pritom sa hlavne mení aj krut. mom.mot. no ak by sa to podarilo tak by bol v širšom rozsahu otáčok stále dobý tu je pár foto   ešte to neni celko dokončené ale zatial to je super dá sa menit zvuk výfuku
 ešte to neni celko dokončené ale zatial to je super dá sa menit zvuk výfuku   čo majú už teraz neaké super autá je to bomba
 čo majú už teraz neaké super autá je to bomba 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |