Jen škoda,že za ty peníze mohli aspoň i ty opěrky hlavy být vyřešeny vkusněji a né jen černou jako obyčejné potahy
 Jen škoda,že za ty peníze mohli aspoň i ty opěrky hlavy být vyřešeny vkusněji a né jen černou jako obyčejné potahy  
  2hodinky montáže to ses i pěkně spotil a vynervoval než jsi to vše nasadil co??
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

díky,díky
 díky,díky  
   , ono to ve skutečnosti vypadá krásně ne jak na těch fotkách,to je focený už po tmě,mám tam i modrý gumový koberce krásně to ladí
 , ono to ve skutečnosti vypadá krásně ne jak na těch fotkách,to je focený už po tmě,mám tam i modrý gumový koberce krásně to ladí  

tak jsem poupravil fota tam ty byly
 tak jsem poupravil fota tam ty byly   ee
 ee  tyhle jsou už ve dne
  tyhle jsou už ve dne 
Neboj u mě nebo na Olšovci si to prohlídnu blíželadinek píše:
díky,díky

Psal jsem email do autopotahy MAD a jsou shopni dodat k potahům i boční části dveří v barvě potahů.Ty kousky tapecírů které ve výbavě komfort nejsou otapecírované.Takže super
 Psal jsem email do autopotahy MAD a jsou shopni dodat k potahům i boční části dveří v barvě potahů.Ty kousky tapecírů které ve výbavě komfort nejsou otapecírované.Takže super  počkám jakou mi ještě napíší orientační cenu ,dám vědět
 počkám jakou mi ještě napíší orientační cenu ,dám vědět    
   Nevím jen jestli pošlou jen látku na běžné metry nebo už hotové díly na celé auto
  Nevím jen jestli pošlou jen látku na běžné metry nebo už hotové díly na celé auto  

jojo až napíšou dám vědět cenu
 jojo až napíšou dám vědět cenu 

a otázka že či by mi poslali aj trochu látky na tapacírovanie
 a otázka že či by mi poslali aj trochu látky na tapacírovanie  budem prvý kalosák čo to bude mať !!
 budem prvý kalosák čo to bude mať !!

já objednával z jedné stránky u nás a byla tam i fotka našich chevy takže jsem hned věděl že jsou to ony
 já objednával z jedné stránky u nás a byla tam i fotka našich chevy takže jsem hned věděl že jsou to ony 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |