Zabezpečenie auta
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ten zamek nefunguje?? Kamosovi na oplu poskodili zamek neslo zamykat tak sel do zamecnictvi a tam mu to opravili za 400 korun

Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech

ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Reklama
aveo
...to ixpet to namíchne...stalo se mi to taky - oprava v řádu 100 až 1 000 Kč, podle toho kde a jak...je poškozen stávající zámek ale nikde nekoupíš jenom vršek - kryt zámku...při koupi nového zámku u nexie nebyl problém přestavět na původní klíč ( zámek stál asi 900 Kč ) a ty navíc budeš asi chtít i kryt kliky...zkus czdrafel nebo autodilykrc anebo palikxe má dobrý kontakty na díly...a pokud to nechceš dělat tak umí...
Mějte se fajn

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
to je tedy pěkné šme, čekat 3 dny na opravu zámkuxpet píše:Zámek sice poškozený není, ale nechci to mít takhle pomuchlané a poškrábané. Už to mám objednané na opravu, cca do 1000 Kč, ale tři dny bez auta.
 . v Ostravě mi to udělali na počkání, to když mi ho vylomil nějaký šmejd a stálo to cca 1500, protože to bylo rozlomené vevnitř. no řeknu Vám, že když jsem pak viděl zámek rozebraný, tak jsem ztratil iluze
 . v Ostravě mi to udělali na počkání, to když mi ho vylomil nějaký šmejd a stálo to cca 1500, protože to bylo rozlomené vevnitř. no řeknu Vám, že když jsem pak viděl zámek rozebraný, tak jsem ztratil iluze  . na dětském autíčku mého syna je důmyslnějsí systém.....
 . na dětském autíčku mého syna je důmyslnějsí systém.....Re: Zabezpečenie auta
Tajný vypínač je dobrá volba. Já jsem jej měl také ve všech autech. Jen jsem to trochu posunul k dokonalosti. Vždy jsem měl v serii zapojené dva vypínače. Startér točí motorem, ale motor nenaskočí. Teď do Avejka budu instalovat tři.sanko12 píše:Ja som to v každom aute čo som doteraz mal riešil tajným vypínačom vo vnútri auta. Teraz mám AVEO 4d a spravil som si v nútri tajný vypínač. Keď je vypnutý, nedá sa naštartovať. Na drahé alarmy a podobné zariadenia sa nespolieham, lebo pre dnešných zlodejov - profíkov to nieje žiadný problém.jozo29 píše:Ahojte,
chel by som vedieť vaše názory a tipy ohľadom zabezpečenia vášho auta,či niečo mechanické ako Construct,Zeder alebo nejaký alarm,čo uprednostniť a či máte popr.nejaké skúsenosti s alarmom Magicar 8000 ( ohľadom montáže, záruky na auto, spoľahlivosti atď. ).
Vopred ďakujem za vaše postrehy, názory a rady.
AVEO sedan 1,2 16V / 72856 km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km

Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
Re: Zabezpečenie auta
Ja som niekde na nete vydel v niektorom e-shope elektrický spínač na prerušenie prívodu paliva. Čo na to poviete? 

Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza

Čierna metalíza
jj já myslím že nejlepší je alarm s pohybovým čidlem,skrytý spínač a zamykání spátečky.To asi odradí každého  A ještě je dobrá brokovnice na okně
 A ještě je dobrá brokovnice na okně 

Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]

Edmund Burke
Na blbce stačí imobilizér. Na profíka nestačí nic, tam pomůže jen pojištění, vše ostatní jsou jen vyhozené peníze. Nevěříte?

však říkám brokovnice v okně
 však říkám brokovnice v okně  samozřejmně máš pravdu když ukradnou BMW x6 tak to asi není problém
 samozřejmně máš pravdu když ukradnou BMW x6 tak to asi není problém 
Edmund Burke

Edmund Burke
jj, měl jsem možnost se bavit s člověkem (na té správné straně zákona), který se touto problematikou zabývá (zabýval). Tady v Praze jsou borci, schopný Ti ukrást auto v čase pod jednu minutu. Záleží jen na tom, jakej je zájem/objednávka, voloviny typu, zamykání zpátčky a pedálů, či podobný vifikundace neřešej, prostě to vodtáhnou, frajer vyšlápne spojku a když jsou luknutý pedály, tak to vyháknou u motoru a frčí se.
Když je čas na frajeřinu, tak přicházej s vlastní řídící jednotkou motoru a celého systému, tihle kucí nejsou od toho, aby překonávali nástrahy, u nich se hodnotí znalost systémů jednotlivých značek aut s nimiž si umí poradit. Oni prostě přijdou k autu, odpojí stávající ŔJ, zapojí svoji vlastní a jedou. Sice to zní jako zlej a neuvěřitelnej sen, ale bohužel.....funguje to!

Když je čas na frajeřinu, tak přicházej s vlastní řídící jednotkou motoru a celého systému, tihle kucí nejsou od toho, aby překonávali nástrahy, u nich se hodnotí znalost systémů jednotlivých značek aut s nimiž si umí poradit. Oni prostě přijdou k autu, odpojí stávající ŔJ, zapojí svoji vlastní a jedou. Sice to zní jako zlej a neuvěřitelnej sen, ale bohužel.....funguje to!
A hojte chlapy dajte si ZEDER ten je neprekonatelný   No a Korejci sa asi nekradú tam stači hociaká prkotina
 No a Korejci sa asi nekradú tam stači hociaká prkotina 

Mozes tam mat aj tigra  ked ti ho nalozia na druhe auto.
  ked ti ho nalozia na druhe auto.

ked ti ho nalozia na druhe auto.
  ked ti ho nalozia na druhe auto.5x lada 2101, Aro 240, Aveo sedan, biela farba, 1,4 16v 69kw

No leda by si ho priviazal hrubou retazou o stlp ako bicykel   a aj toho tigra aby ho strážil
 a aj toho tigra aby ho strážil 

dej tam tchýni
 dej tam tchýni 
Edmund Burke

Edmund Burke

)
)