tak to " Alvine " už je hezčí snímek pro pobavení - vid' ??? Čau " Vazoun " :lol:to není vyhořelá plechovka
 tak to " Alvine " už je hezčí snímek pro pobavení - vid' ??? Čau " Vazoun " :lol:to není vyhořelá plechovka   -------------------

-------------------Člen Matiz clubu reg.čís.20

Moderátor: Blue Lanos
 tak to " Alvine " už je hezčí snímek pro pobavení - vid' ??? Čau " Vazoun " :lol:to není vyhořelá plechovka
 tak to " Alvine " už je hezčí snímek pro pobavení - vid' ??? Čau " Vazoun " :lol:to není vyhořelá plechovka   -------------------

-------------------
------------------------mzprx píše:Chudinka, musi si ich drzat, aby jej tie slabo prisite umeliny neodpadli.....

,lebo ten nááádherny bledomodrý na tejto fotke nie je,a moja polovička zas sníva o červenom
 ,lebo ten nááádherny bledomodrý na tejto fotke nie je,a moja polovička zas sníva o červenom  
   no holt,akuráť že snívajte s nami

,holt pokrok nezastavíš,hoci na 1.pohľad mali najkrajší kukuč tie 2-kové,čo máme,aspoň na moj vkus aj boli na tom lepšie,čo sa týka výhľadu cez bočné okná,ale vývoj ide napred.
 ,holt pokrok nezastavíš,hoci na 1.pohľad mali najkrajší kukuč tie 2-kové,čo máme,aspoň na moj vkus aj boli na tom lepšie,čo sa týka výhľadu cez bočné okná,ale vývoj ide napred.----------------alvin píše:Tak na tejto fotke sa vytešujem už 3.deň dal som si ju aj ako pozadie pracovnej plochy
reku to sú už noví šunkovci nachystaní pre nás, modrý pre Vojtu,zelený pre Vazouna,ten oranžovo hnedý pre Karla,ten streiborný pre člena komunity na FB s nickom Matiz.sk a ten červaný by sa asi utrel mne

,holt pokrok nezastavíš,hoci na 1.pohľad mali najkrajší kukuč tie 2-kové,čo máme,aspoň na moj vkus aj boli na tom lepšie,čo sa týka výhľadu cez bočné okná,ale vývoj ide napred.
 čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "  

A Vazounku, to dovolil i Ivoš, je to i jeho Spark..

-----------------Jajuska95 píše:Vazounku, a co jsi na něj říkal?

v tom rozrušení při nastupování, jsem si to ani tak moc neuvědomil,a Ivoš nic nenamítal
 v tom rozrušení při nastupování, jsem si to ani tak moc neuvědomil,a Ivoš nic nenamítal   jsem si vědom toho,že je to mazel vás obou
 jsem si vědom toho,že je to mazel vás obou   
   a držím palce
 a držím palce    aby se mu vandalové,nenechavci a závistivci zdaleka vyhýbali
  aby se mu vandalové,nenechavci a závistivci zdaleka vyhýbali   

nedalo mi to a když jsme v sekci " pro pobavení " tak sem musím
 nedalo mi to a když jsme v sekci " pro pobavení " tak sem musím   nutně vložit foto , které jsem objevil v  nabídce Autobazaru AAA.
 nutně vložit foto , které jsem objevil v  nabídce Autobazaru AAA. ale všimněte se té špíny v motorovém prostoru
 ale všimněte se té špíny v motorovém prostoru   
  tak se budu snažit jej co nejvíce nablejskat a vypulírovat
 tak se budu snažit jej co nejvíce nablejskat a vypulírovat   Zůstal jsem
 Zůstal jsem Já se teda přátelé nemusím stydět otevřít motorový prostor
Já se teda přátelé nemusím stydět otevřít motorový prostor  ani při běžném provozu,natož pokud bych to fotil pro bazar na prodej - zdraví " Vazoun "
 ani při běžném provozu,natož pokud bych to fotil pro bazar na prodej - zdraví " Vazoun "   

ale nerozluštil som ,čo tá skratka znamená,jazdia na ňom 2 ženy,tak možno Týmto Dámam Ideálny ?
 ale nerozluštil som ,čo tá skratka znamená,jazdia na ňom 2 ženy,tak možno Týmto Dámam Ideálny ?  

alvin píše:správni chlapi milujú správne autá (fotené v NR,pred zimným štadiónom)
 Súhlas .
 Súhlas .   

........
 ........ 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |