Ale jsem neskutečně rád, že mám takové kola, jaké mám. Kdybych měl obyčejné elektrony, tak jsem určitě dopadnul hůř a šlo by i o plechy a zdraví.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

To bylo asi v 88 to ještě nejezdilo tolik auťáků ale dneska
 To bylo asi v 88 to ještě nejezdilo tolik auťáků ale dneska   

Teda, pokial na to budem mat chut.
 Teda, pokial na to budem mat chut. Tak Ti držím palce aby to čoskoro odišlo
 Tak Ti držím palce aby to čoskoro odišlo  
 Po nějaké době jsem se naštval a i přes tu bolest jsem se prostě postavil, ale málem jsem lezl bolestí po zdi...následovali injekce, prášky, cvičení apod.
 Po nějaké době jsem se naštval a i přes tu bolest jsem se prostě postavil, ale málem jsem lezl bolestí po zdi...následovali injekce, prášky, cvičení apod. 

tak držím palce at' to brzy vyjde
 tak držím palce at' to brzy vyjde   čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "   a omlouvám se, to patřilo do sekce " co mne dnes potěšilo " ale přehlédnul jsem se ... Sorry
 a omlouvám se, to patřilo do sekce " co mne dnes potěšilo " ale přehlédnul jsem se ... Sorry 

,ale pri tom ten môj nevyzerá pri tom novom ako chudobný príbuzny,či návšteva z praveku, v niektorých designérskych prvkoch,si myslím,že ešte má navarch
 ,ale pri tom ten môj nevyzerá pri tom novom ako chudobný príbuzny,či návšteva z praveku, v niektorých designérskych prvkoch,si myslím,že ešte má navarch  

..........................alvin píše:Nie Pepíku,pekný je aj tento,ale ja ho mám vysnívaneho v inej farbe,bledomodrej v tej sa mi najviac páči ale páčila sa mi tá symbolika,že ten nový šunkovec je vysoko a za ohrádkou,oproti môjmu,ako vzdialený a zatiaľ nedostupný sen

Nuž a čo sa týka tých trestov za bezohľadnú jazdu,myslím si,že by neboli plné basy,každý by si to dobre rozmyslel
 Vlado, pomalu krajšia ako ta moja svetle zelená U38. Som tiež zatížený na svetlé farbičky
 Vlado, pomalu krajšia ako ta moja svetle zelená U38. Som tiež zatížený na svetlé farbičky   Vazoun "
 Vazoun "| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |