to jo, ja chci ty kroužky a prahové lišty
 to jo, ja chci ty kroužky a prahové lišty  skrz ty kroužky jsem psal i do koree a nic
 skrz ty kroužky jsem psal i do koree a nic 
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 to jo, ja chci ty kroužky a prahové lišty
 to jo, ja chci ty kroužky a prahové lišty  skrz ty kroužky jsem psal i do koree a nic
 skrz ty kroužky jsem psal i do koree a nic 

jj máš pravdu na sedana to tam není , ale htb má úplně stejný interiér jako sedan.Dneska jsem se tam byl ptát a nemohli to nějak najít,není tam prý u toho katalaogový číslo.Tak mi prý zavolají co a jak
 jj máš pravdu na sedana to tam není , ale htb má úplně stejný interiér jako sedan.Dneska jsem se tam byl ptát a nemohli to nějak najít,není tam prý u toho katalaogový číslo.Tak mi prý zavolají co a jak  ještě jsem psal email jako dotaz na ty kroužky někam do chevroletu tak jsem celkem napnutej jestli budou ,moc bych je chtěl ,líbili se mi už když jsem auto kupoval.Měli by je ale mít pokud je mají v tom katalogu
 ještě jsem psal email jako dotaz na ty kroužky někam do chevroletu tak jsem celkem napnutej jestli budou ,moc bych je chtěl ,líbili se mi už když jsem auto kupoval.Měli by je ale mít pokud je mají v tom katalogu 
 takže super mám už objednaný 4 kousky kroužků jsou v sadě po dvou ,1 ks stojí 350kč
 takže super mám už objednaný 4 kousky kroužků jsou v sadě po dvou ,1 ks stojí 350kč  už ať tam jsou
 už ať tam jsou 
 jinak pochvala chlapíkům v RENOCAR BRNO SLATINA že mi je dohledali
 jinak pochvala chlapíkům v RENOCAR BRNO SLATINA že mi je dohledali  

tak to vypadá super
 tak to vypadá super   

a prozradíš nám jak si je zapojil že ti nesvítí potkávačky ani parkovačky?můžeš dát i fota zapojení?určo by to nezajímalo jen mě
 a prozradíš nám jak si je zapojil že ti nesvítí potkávačky ani parkovačky?můžeš dát i fota zapojení?určo by to nezajímalo jen mě  díky!!!
 díky!!! 
 Nebo se pletu
 Nebo se pletu  
To není nic na tvou hlavu jenže,že je to jaksi divnékajapaldi píše:Nejsem elektrikář jen opakuju co říkal servisák.
 Jinak na kolik máš led svícení a co tě ta sranda celkem vyšla
 Jinak na kolik máš led svícení a co tě ta sranda celkem vyšla 
Nepleteš. U těch novějších, máš-li na mysli ty, co mají už denní svícení na hlavní světlomety je potřeba toto zapojení zrušit. Někde již jsem popisoval, jak to funguje.Scorpion.11 píše:Světla pro denní svícení pokud vím tak už obsahují modul, který rozsvítí DRL světla automaticky po nastartování vozu. Při rozsvícení parkovacích nebo potkávacích světel se modul DRL světla vypne.Tak nevidím důvod proč by to nemělo jít na novější autaNebo se pletu
 Doobjednám si látku v barvě sedadel na čalounění dveří ať je to stejný
  Doobjednám si látku v barvě sedadel na čalounění dveří ať je to stejný  zase to bude hezčí
 zase to bude hezčí  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |