ako a čím prilepiť stredové zrkadlo????
Moderátor: Blue Lanos
- 
				ss2men
ako a čím prilepiť stredové zrkadlo????
nazdárek
môj problém spočíva v tom že mi odpadol držiak stredového zrkadla, krotý bol prilepený na čelnom skle.
vyskúšal som niekoľko druhov lepidiel ale nič nepomohlo, dokonca ani v predjani autoskla, kde som si myslel že s tým budú mať dobré skúsenosti mi nevedeli poradiť.
vyskúšal som
1. sekundové lepidlo - ani nevytuhlo
2. chemopren -opäť bez úspechu
3.speciálne lepidlo, 3 gramy za 150.- Sk - sklamalo
4. obojstrannú lepiacu pásku od sklenára - ako tak, ale strašne sa to vykvá (hýbe)
prosím pomôžte mi v mene matízka

môj problém spočíva v tom že mi odpadol držiak stredového zrkadla, krotý bol prilepený na čelnom skle.
vyskúšal som niekoľko druhov lepidiel ale nič nepomohlo, dokonca ani v predjani autoskla, kde som si myslel že s tým budú mať dobré skúsenosti mi nevedeli poradiť.
vyskúšal som
1. sekundové lepidlo - ani nevytuhlo
2. chemopren -opäť bez úspechu
3.speciálne lepidlo, 3 gramy za 150.- Sk - sklamalo
4. obojstrannú lepiacu pásku od sklenára - ako tak, ale strašne sa to vykvá (hýbe)
prosím pomôžte mi v mene matízka
- Reklama
Někde jsem viděl lepicí sadu přímo na zrcátka, bylo to tam nakreslené , ale nevím kde , někde u pumpy.....v každém případě to existuje!!
Jinak mě měnili čelní sklo a to nové dodává výrobce už přímo s tím nalepeným držákem na který se zrcátko nasune a zajistí takovým malým imbusem.

Jinak mě měnili čelní sklo a to nové dodává výrobce už přímo s tím nalepeným držákem na který se zrcátko nasune a zajistí takovým malým imbusem.
MATIZ SE 0.8  r.v. 2000 modrá metla     a     NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V  r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e

- 
				ss2men
Jo existuje na to specialni lepici sada bohuzel nevim jak se jmenuje,ale lepil jsem to s ni a drzi to .Sklada se to z takove male sitky a nejake kapaliny.Sitka se polozi na plochu zrcatka ,nakapne se na ni ta tekutina a priltaci se to na sklo .Po vytvrdnuti drzi jako hrom  .Dle sdeleni kolegy je to opravdu jedina moznost pro prilepeno zrcatka.Vse ostatni nedrzi
 .Dle sdeleni kolegy je to opravdu jedina moznost pro prilepeno zrcatka.Vse ostatni nedrzi

.Dle sdeleni kolegy je to opravdu jedina moznost pro prilepeno zrcatka.Vse ostatni nedrzi
 .Dle sdeleni kolegy je to opravdu jedina moznost pro prilepeno zrcatka.Vse ostatni nedrziTo lepidlo je od Loctitu a je to přesně jak píšete je v něm taková siťka a tubička s lerpidlem musí se to dělat v teple a podle návodu to zvládne každý jen proboha nepoužívejte vteřinové lepidlo mohli byste taky skončit s prasklým čelním oknem   a to asi nikdo nechce . To lepidlo mají právě třeba u Riegra v praze a nebo dokonce sem ho viděl v obchodech typu OBI , Bauhaus atd. je to sasda určená k lepení právě vnitřního zrcátka na sklo . To autosklo by měli zavřít když neumí nalepit vnitřní zrcátko to je naprosto běžná oprava
 a to asi nikdo nechce . To lepidlo mají právě třeba u Riegra v praze a nebo dokonce sem ho viděl v obchodech typu OBI , Bauhaus atd. je to sasda určená k lepení právě vnitřního zrcátka na sklo . To autosklo by měli zavřít když neumí nalepit vnitřní zrcátko to je naprosto běžná oprava  

a to asi nikdo nechce . To lepidlo mají právě třeba u Riegra v praze a nebo dokonce sem ho viděl v obchodech typu OBI , Bauhaus atd. je to sasda určená k lepení právě vnitřního zrcátka na sklo . To autosklo by měli zavřít když neumí nalepit vnitřní zrcátko to je naprosto běžná oprava
- 
				ss2men

, ale MPV je MPV
 , ale MPV je MPV