Ze su kupovane cca pred 3 tyzdnami

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Nějakou dobu měla zvuk jak V8
 Nějakou dobu měla zvuk jak V8  Podle laického pohledu jsem si říkal, že prdnul vlnovec....nakonec z výfuku zachránili jen katalizátor
 Podle laického pohledu jsem si říkal, že prdnul vlnovec....nakonec z výfuku zachránili jen katalizátor  
   Nicméně vše je zase nové a za cenu více než krásnou
 Nicméně vše je zase nové a za cenu více než krásnou  Jen ten smrad, jak se vypalují ty nové trubky je mazec
 Jen ten smrad, jak se vypalují ty nové trubky je mazec 

už se těším až se v ní projedu
  už se těším až se v ní projedu   

Ivoš píše:Mám radost, že mám po pár dnech Nubi doma od "doktora" jak píše SkylineNějakou dobu měla zvuk jak V8
Podle laického pohledu jsem si říkal, že prdnul vlnovec....nakonec z výfuku zachránili jen katalizátor

Pěkný denIvoš píše:Mám radost, že mám po pár dnech Nubi doma od "doktora" jak píše SkylineNějakou dobu měla zvuk jak V8

...............................Jajuska95 píše:Topole, cca. 150tis.km, Nubi teď jezdí jako nová, hlavně, ať to nějakou dobu vydrží..
 a tak je to kolem staršího autí pořád do kola
 a tak je to kolem staršího autí pořád do kola   proto držím pěsti at' máte do budoucna štěstí
 proto držím pěsti at' máte do budoucna štěstí   ahojky " Vazoun "
 ahojky " Vazoun "  

--------------------Arendal píše:Pro Vazouna
Teda uz vcera me potesil nas mazlik, jak nam zas hezky jezdi po renovaci spojky.
Motor si zas hezky brumla, kdyz uz lozisko spojky nedela bordel.

Byla dohodnuta i výměna receptů
 Byla dohodnuta i výměna receptů  

ano vážení kolegové a kolegyně,přátelé a kamarádi
 ano vážení kolegové a kolegyně,přátelé a kamarádi   za návštěvu u nás,v Dolní Poustevně , která proběhla skutečně v přátelském duchu a plodné diskuzi, tak jak zde popisováno  - velice srdečně děkujeme
 za návštěvu u nás,v Dolní Poustevně , která proběhla skutečně v přátelském duchu a plodné diskuzi, tak jak zde popisováno  - velice srdečně děkujeme   manželům  "Vladimírovi a Mileně " Říhovým - ceníme si toho moc. Trochu se o toto setkání také postaral náš letošní organizátor srazu v Olšovci kolega " Rebel "
  manželům  "Vladimírovi a Mileně " Říhovým - ceníme si toho moc. Trochu se o toto setkání také postaral náš letošní organizátor srazu v Olšovci kolega " Rebel "   tím, že si u Vládi objednal nějaké překvapení - zřejmě ceny pro vyhodnocení
 tím, že si u Vládi objednal nějaké překvapení - zřejmě ceny pro vyhodnocení   které mi Vladimír domů dovezl. Za toto gesto mu také děkuji,ušetřil mi zkoro za 100km benál
 které mi Vladimír domů dovezl. Za toto gesto mu také děkuji,ušetřil mi zkoro za 100km benál    a za to jsme je mohli trošinku pohostit
 a za to jsme je mohli trošinku pohostit   
   Vládíku mimochodem také dík za fota,a Mileně ty recepty přeposílám.
 Vládíku mimochodem také dík za fota,a Mileně ty recepty přeposílám. mám to doma v zapečetěné krabici
 mám to doma v zapečetěné krabici   Snad to doma nezapomenu
 Snad to doma nezapomenu   zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "  

--------------------kesko píše:Vazounku, ak by sa ti podarilo krabicu zabudnut doma, nic sa nestane. V tom pripade Ta zvolime za vitaza vo vsetkych kategoriach a Ty si potom doma uz len namontujes novu policku na trofeje
 tak já ti kolegáčik " kesko " pekne děkuji
 tak já ti kolegáčik " kesko " pekne děkuji   ale to bys videl ten mazec,jaký bych zažil
 ale to bys videl ten mazec,jaký bych zažil   už mám několik trofejí ze srazů v podobě sklínek bez ucha ale aj s uchem a to mi stačí
 už mám několik trofejí ze srazů v podobě sklínek bez ucha ale aj s uchem a to mi stačí   ahoj " Vazoun "
 ahoj " Vazoun "  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |