Stěrače
Moderátor: Blue Lanos
Re: Stěrače
...to Foxo teď mám BOSCH a taky vržou...sandruš psala, že ty bezrámové nevržou, mě vrzaly dosud všechny ale stíraly dobře...
Mějte se fajn

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam tie  FLAT bezramienkove.
Tamienkove sa mi nepacia a sa dost kazili aspon mne.
Snad to dako vyriesim

Tamienkove sa mi nepacia a sa dost kazili aspon mne.
Snad to dako vyriesim

Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996

Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
No na octávku som dal Bosch ramienkové( No cena bola strašná) a fakt boli perfektné celý rok sa dosť používali a okno čisté a nevrzali ani trocha,na Renaulte máme Valeo banány a tiež uplne tiché a do sucha otierajú no ale Legyna je asi fajnovka lebo ani banám ani ramienko nevydrží viac ako 3 ,mesiace a to ich možno použijem tri razy za mesiac a potom vrzgajú a nestierajú ale vyriešil som to Valeo banán pokud je nový je dobrý takže je tam len cez leto a v zime dávam ramienkové z Teska a tie 3-4 mesiace sú perfektné a hlavne lacné takžeobčasný ladík na okne mi nevadí proste je potom vyhodím a je to   

Hele ono takto že aj ramienkové pokud sú nové tak to je dobré

- 
				Kromanonek
Koupil jsem dneska flaty z tesca a ten sterac mi celo plochou te gumy nedolehne na okno. Takze u spolujezdce to nestira prakticky vubec? Je na to treba nahftit nejake adaptely nebo da se nejak zvysit pritlak. To je desive:-(

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Nič v zlom ale flaty sú dobré len od normálné firmy treba Bosch ale Teska môžeš rovnou vyhodiť s nimi nič nenarobíš to je PL alebo Chyna takže si vyhodil korunky  

- 
				Kromanonek
no prave to kdesi hrozne chvalili tady. Ze to koupili za par kacek a dalo se to.

- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Mám flaty kupované v Globusu. U spolujezdce to asi 3cm nedoléhá v klidové poloze. Ale při stírání jsou v pohodě. Na to, že je tam mám už 3roky, tak jsou stále v pohodě a krásně stírají.

Daewoo Lanos 1,6 16v -  Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z    ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- 
				Kromanonek
no mi ty tesco prave nedolehaji pri stirani cca na 15 cm u spolujezdce. U ridice ok

ahoj,
sice nerad ale dal som dole flat sterace vydrzali pol roka priamo od poliaka isli dobre ale vybehali sa v strede....
bol som v ospevovanom globuse Brno este taky vyber ako tam som nenasiel asi 5 regalov zaujmavych veci, kupil som par VALEO 2x 480CM klasicke ramienkove za 279 a konecne spokojnost, boli tam aj nejake americke ale tvrde, a nejake grafitove, ale valeo boli na osahanie najlepsie, je na krabici made in france tak uvidime co vydrzia
ahoj a nech to stiera ako ma

sice nerad ale dal som dole flat sterace vydrzali pol roka priamo od poliaka isli dobre ale vybehali sa v strede....
bol som v ospevovanom globuse Brno este taky vyber ako tam som nenasiel asi 5 regalov zaujmavych veci, kupil som par VALEO 2x 480CM klasicke ramienkove za 279 a konecne spokojnost, boli tam aj nejake americke ale tvrde, a nejake grafitove, ale valeo boli na osahanie najlepsie, je na krabici made in france tak uvidime co vydrzia
ahoj a nech to stiera ako ma

Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :) 
mikrovlnka Daewoo, radio Daewoo, babetta 210, 2 rychl.
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG

cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
- Blue Lanos
Ja to hovorim, ze na lanosa len klasika  Flat stierace nie su nejako vhodne na nas typ skla uz som to pocul od viacero ludi.
  Flat stierace nie su nejako vhodne na nas typ skla uz som to pocul od viacero ludi.

Flat stierace nie su nejako vhodne na nas typ skla uz som to pocul od viacero ludi.
  Flat stierace nie su nejako vhodne na nas typ skla uz som to pocul od viacero ludi.http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

mame to moc zaoblene predne sklo a tie stierace sa skor vybehaju
ahoj

ahoj
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :) 
cestný zavodny bycikel

cestný zavodny bycikel
Uz pouzivam len Tesco, a to 2x do roka nove a ziadny problem. Stieraju dobre a nevrzgaju. A za cenu 1 sady znackovych mam na dlho vzdy nove. Championy sli asi rok a pol, valeo tak isto a zbytocne drahe.

EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05

Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
vidim ze mas Leginu ma tiez tak vypukle sklo jak lanogs ? kolko stoja v tescu? Tesiek mam po ceste najblizie iba jedno, kde maju plny regal iba 16" flat a vobec im to nevadi, ze neni z coho vybrat. V globuse boli aj no name stierace kus za 50kc ale uz som s nervami v koncoch, druha sada za mesiac uz som mal strach ist do obycajnych, ale ked sa osvedcia aj tesco tak ich nabuduce zoberem aj ja, som alergicky na smuhy na skle preto z toho robim taku vedu
ahoj

ahoj
cestný zavodny bycikel

cestný zavodny bycikel