už som to tam chcel tiež prásknúť ale nebolo času no alespon mám predstavu ako to vyzerá
 už som to tam chcel tiež prásknúť ale nebolo času no alespon mám predstavu ako to vyzerá   seš šikulka
 seš šikulka  
Moderátor: Blue Lanos
 už som to tam chcel tiež prásknúť ale nebolo času no alespon mám predstavu ako to vyzerá
 už som to tam chcel tiež prásknúť ale nebolo času no alespon mám predstavu ako to vyzerá   seš šikulka
 seš šikulka  

Mám to ale sundávací takže takto to bude len príležitové a normálne tam bude origoš ale aj ten sa upravý aby som ho nemusel prilepovať proste tento sa šroubuje zo spodu a tak bude aj ten plochý
 Mám to ale sundávací takže takto to bude len príležitové a normálne tam bude origoš ale aj ten sa upravý aby som ho nemusel prilepovať proste tento sa šroubuje zo spodu a tak bude aj ten plochý   Takže sme so Simonem Korejské Mercedesi
 Takže sme so Simonem Korejské Mercedesi  
 Peha jak to děláš,že jí sluší vše
 Peha jak to děláš,že jí sluší vše  I to Jedovnické bahno ji pěkně slušelo
 I to Jedovnické bahno ji pěkně slušelo   

Za ten stojáčíček značík som velmi vďačný Simonovi to bola jeho velká snaha a našiel a objednal a tak je tam fešáčik
 Za ten stojáčíček značík som velmi vďačný Simonovi to bola jeho velká snaha a našiel a objednal a tak je tam fešáčik   

a treba to stihnu taky za 20 minut
  a treba to stihnu taky za 20 minut  

Ja som remen nahadzoval už dvakrát raz,ked som menil kompresor a druhý raz,ked my šramotil napínak no a teraz budem asi zase lebo mi šramotí altík ložisko
 Ja som remen nahadzoval už dvakrát raz,ked som menil kompresor a druhý raz,ked my šramotil napínak no a teraz budem asi zase lebo mi šramotí altík ložisko   mohol by si nahodit neaký postup aby som vedel čo to je zas za pakáren
 mohol by si nahodit neaký postup aby som vedel čo to je zas za pakáren  tak zatial ahoj
 tak zatial ahoj 

No bola to fuška asi na 3 miestach ho nemali a nakoniec sa jeden našiel a viete kde no v Budapešti
 No bola to fuška asi na 3 miestach ho nemali a nakoniec sa jeden našiel a viete kde no v Budapešti   Takže po dovolenkách idem na to aby do zimy bolo teplúčko
 Takže po dovolenkách idem na to aby do zimy bolo teplúčko   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |