Nubirka zacala po technické vrzat(aspon mam pocit ze po STK
 ), nekde od predni napravy, kydz bylo mokro tak to nedelalo, za sucha ano ale radio to resi...
 ), nekde od predni napravy, kydz bylo mokro tak to nedelalo, za sucha ano ale radio to resi...  takze jsem tomu nevenoval pozornost, preci jen je to starsi auti... nevim zda se nejak to vrzani stupnovalo nebo tak, ale bylo to pri jizde pres nerovnosti, nebo i pri zhoupnuti auta pri vysedani apod. ale jak rikam neresil jsem
 takze jsem tomu nevenoval pozornost, preci jen je to starsi auti... nevim zda se nejak to vrzani stupnovalo nebo tak, ale bylo to pri jizde pres nerovnosti, nebo i pri zhoupnuti auta pri vysedani apod. ale jak rikam neresil jsem 
Bohuzel se objevil problem se zatacenim, myslim ze jsem ho prvne vypozoroval v pondeli kdyz jsem mel sundane prave kolo a zkousel na nej 15tky ( nepasovaly
 ) tak jsem nahodil klasicky kolo zpet, a vyrazil domu, pri ceste jsem odbocoval na parkoviste a zdalo se mi ze mi nejde dobre a plynule zatocit, jakoby kola drhly nebo mely velkou vuli pri zataceni... Vcera vecer jsem se vracel domu a jak jsem prijizdel k sidlisti opet sem pocitil pri zataceni velkou vuli, ani volant se nechce lehce vracet
  ) tak jsem nahodil klasicky kolo zpet, a vyrazil domu, pri ceste jsem odbocoval na parkoviste a zdalo se mi ze mi nejde dobre a plynule zatocit, jakoby kola drhly nebo mely velkou vuli pri zataceni... Vcera vecer jsem se vracel domu a jak jsem prijizdel k sidlisti opet sem pocitil pri zataceni velkou vuli, ani volant se nechce lehce vracet 
Dnes rano jsem to jiz pocitoval v kazde vetsi zatacce

Nemuze to byt sjetymi gumy? tak cca 2mm vzorek... zitra jdu prezouvat, dnes mi maji prijit nove gumy
 ale ymslim ze tim to nebude
 ale ymslim ze tim to nebude 
Jen doufam ze neodchazí servo...
 Ze by tam bylo neco skriple?
 Ze by tam bylo neco skriple?Nema nekdo nejaky tip ?
Díky Tomm

Ono to u teba vyzerá na problém zo servom alebo riadenie,aj keď toto robí dosť často aj vrchné uloženie tlmičov tak keby dačo tak prekontrolovať olej v servu a skúsiť premazať to vrchné uchytenie tlmiča
 Ono to u teba vyzerá na problém zo servom alebo riadenie,aj keď toto robí dosť často aj vrchné uloženie tlmičov tak keby dačo tak prekontrolovať olej v servu a skúsiť premazať to vrchné uchytenie tlmiča