ta řadící páka se mi líbí moc
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

to sice je pravda ale já nechtěl riskovat že nebude sedět průměr a délka a tyhle nejsou stříbrnej plast ale hliníkový
 to sice je pravda ale já nechtěl riskovat že nebude sedět průměr a délka a tyhle nejsou stříbrnej plast ale hliníkový   a už jsem stříkl i ty držáky na dveře
 a už jsem stříkl i ty držáky na dveře  je to jak nový
 je to jak nový  

našel jsem prahové lišty které by mohli pasovat na naše avea ,protože jsou dost úzký na to aby se tam vlezli 2,5 cm a i cena je dost slušná a jsou i hezky a hliníkový
 našel jsem prahové lišty které by mohli pasovat na naše avea ,protože jsou dost úzký na to aby se tam vlezli 2,5 cm a i cena je dost slušná a jsou i hezky a hliníkový  

http://www.tuning-centrum.cz/product/10 ... --nerezove
       http://www.tuning-centrum.cz/product/10 ... --nerezove
 Zajišťovací tlačítka dveří. materiál aluminium, pro vozy Opel. Sada 2ks. Vaše cena (včetně slevy):	120 Kč
 	Zajišťovací tlačítka dveří. materiál aluminium, pro vozy Opel. Sada 2ks. Vaše cena (včetně slevy):	120 Kč 	 Vaše cena (včetně slevy):	650 Kč
  Vaše cena (včetně slevy):	650 Kčmají ji u nás v Chevroletu v RENOCAR Brnosimone píše:kde sa da kupitta radiaca hlava????

je trošku dražší ale,ale je pěkná
 je trošku dražší ale,ale je pěkná  

tak madla dveří olakovaná a nasazená
 tak madla dveří olakovaná a nasazená  
   nalakoval jsem i druhou stranu takže už není plast na plast ,ale plast na lak a už to tak moc nevrže,jsou tam tři vrstvy laku takže by to mělo už vydržet podstatně víc než ta jejich origo vodovka.
 nalakoval jsem i druhou stranu takže už není plast na plast ,ale plast na lak a už to tak moc nevrže,jsou tam tři vrstvy laku takže by to mělo už vydržet podstatně víc než ta jejich origo vodovka. 
   je to pak natěsno
 je to pak natěsno  takže hodně zdaru
 takže hodně zdaru 
 dvousložkový ve spreji nee jedině do pistole stříkací
 dvousložkový ve spreji nee jedině do pistole stříkací  
   jednosložkovým ve spreji jde samo taky ale nevím jak dlouho by vydržel,asi moc dlouho ne a lesk by byl taky někde jinde
 jednosložkovým ve spreji jde samo taky ale nevím jak dlouho by vydržel,asi moc dlouho ne a lesk by byl taky někde jinde 
 snad to i vydrží
 snad to i vydrží 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |