Presne tak .
 Presne tak .  
Moderátor: Blue Lanos
 Presne tak .
 Presne tak .  
 ZA me teda bod dolu, zlatej starej matyzek
 ZA me teda bod dolu, zlatej starej matyzek  
 Niekto sa na ten dizajn asi moc nahneval ha,ha,ha môj názor to teda nieje mňe sa Spark páči no taký SPARK 1,2LT hned bi som si dal povedať najme keby bola práca a peniažky a nedá mi nespomenúť že dizajn si ludia vybrali v podstate sami pri celosvetovom hlasovaní na chevroletackych internetovských stránkach . Hoci môj favorit bol Trax ale po tom čo z Beata urobily päťdver je všetko ok nový Spark sa mi páči síce je to riadny rozdiel od krásneho,zlatého Maťka ale pokrok je pokrok a každy má na dizajn svoj názor ved viete čo sa hovorý koľko ľudí toľko chutí .
 Niekto sa na ten dizajn asi moc nahneval ha,ha,ha môj názor to teda nieje mňe sa Spark páči no taký SPARK 1,2LT hned bi som si dal povedať najme keby bola práca a peniažky a nedá mi nespomenúť že dizajn si ludia vybrali v podstate sami pri celosvetovom hlasovaní na chevroletackych internetovských stránkach . Hoci môj favorit bol Trax ale po tom čo z Beata urobily päťdver je všetko ok nový Spark sa mi páči síce je to riadny rozdiel od krásneho,zlatého Maťka ale pokrok je pokrok a každy má na dizajn svoj názor ved viete čo sa hovorý koľko ľudí toľko chutí .  

miloshi, díky, já si donedávna myslel, že nejhnusnější auto na světě je Fiat Multipla (vyhrál, tuším, tuhle "cenu" i v nějaké soutěži odborníků), ale teď mám jiného kandidátamilosh píše:Docente ja ji sem dodam, videl jsem ho v realu a to je jak kdyby ho navrhoval nakej korejskej inzenyr co byl totalne namolZA me teda bod dolu, zlatej starej matyzek
 . Ad starý Matýzek - dobře to naznačuje Alvinova fotka...
. Ad starý Matýzek - dobře to naznačuje Alvinova fotka... .
 .Rozdíl to je... Matiz byl před pár léty nejprodávanější auto v kategorii malých vozů, nový Spark se tomu neblíží ani náhodou... Čím to asi tak bude?PETO píše:nový Spark sa mi páči síce je to riadny rozdiel od krásneho,zlatého Maťka ale pokrok je pokrok a každy má na dizajn svoj názor

Nj... Znáš to o starém psu a nových kouscích, neJajuska95 píše:A koukám, že jsi se vrátil stejně "urejpaný"...
 ?
 ?Docent II. píše:Rozdíl to je... Matiz byl před pár léty nejprodávanější auto v kategorii malých vozů, nový Spark se tomu neblíží ani náhodou... Čím to asi tak bude?PETO píše:nový Spark sa mi páči síce je to riadny rozdiel od krásneho,zlatého Maťka ale pokrok je pokrok a každy má na dizajn svoj názor
 Tvoja otázka znie čím to je asi tým že je na trhu len veľmi krátko na to aby sme rozprávali o niejakých predajných úspechov a za tým stojí určite aj cena ale to je už a len na cenovej politike Chevroletu len čas posúdi ako na tom bude aj nový Spark .
 Tvoja otázka znie čím to je asi tým že je na trhu len veľmi krátko na to aby sme rozprávali o niejakých predajných úspechov a za tým stojí určite aj cena ale to je už a len na cenovej politike Chevroletu len čas posúdi ako na tom bude aj nový Spark . 
Ivoš píše:Spark je vítr v plachtách zkomírajícího Daewa/Chevroletu.Stejně jako nové Aveo a Cruze. Zkrátka se přizpůsobují době...napčíklad Hyundai i10 je fádní, všední, obyčejný ... zkrátka nic neříkající auto. Mates je pěkné autíčko, ale kdyby pokračovali v tom designu, tak by to bylo špatně.

milosh píše:Docente ja ji sem dodam, videl jsem ho v realu a to je jak kdyby ho navrhoval nakej korejskej inzenyr co byl totalne namolZA me teda bod dolu, zlatej starej matyzek

Změníš názor, až budeš prvně měnit (a hlavně platit) třeba přední světlometIvoš píše:Hyundai i10 je fádní, všední, obyčejný ...
 .
 .Nemyslím...když to bude potřeba, tak vyměním a zaplatímDocent II. píše:Změníš názor, až budeš prvně měnit (a hlavně platit) třeba přední světlometIvoš píše:Hyundai i10 je fádní, všední, obyčejný ....

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |