Takže si udržuju velkou vzdálennost. Je to ale divný. Nikdy mi nekopne při prutkym brždění ani při vysokých rychlostech. Vždycky to dělá, když třeba vyjíždim krokem z parkoviště a chci přibrzdit.
 Takže si udržuju velkou vzdálennost. Je to ale divný. Nikdy mi nekopne při prutkym brždění ani při vysokých rychlostech. Vždycky to dělá, když třeba vyjíždim krokem z parkoviště a chci přibrzdit. Já měl za to že pod nějakou rychlost tahle moderní kravina nechodí ale tohle se chová přesně opačně.
Nemam kde vlézt pod auto tak se ptam předem. Poznam já nějak čidlo ABSka ? Je to na všech 4 kolech nebo můžu nějak vysledovat kde by mohla bejt chyba ? Předpokládam že pneuservis asi některý z čidel nebo kabel poškodil. Kolik může stát výměna čidla ABS ? Vlastně mně napadá že by bylo bezpečnější to i vypnout úplně.

no ked to svieti brzdy idu, ked to nesvieti brzdy idu, a ked to zacne svietit je tam kopanie ako si spominal, no ja som pozrel na veko od brzdovej a tam je taky kablik a ten som mal vysunuty a uz mi to nerobi? neviem preco bol vysunuty
 no ked to svieti brzdy idu, ked to nesvieti brzdy idu, a ked to zacne svietit je tam kopanie ako si spominal, no ja som pozrel na veko od brzdovej a tam je taky kablik a ten som mal vysunuty a uz mi to nerobi? neviem preco bol vysunuty  ( ale prosim ta mozes sa pozriet? ci to ma byt vobec zasunute, ide asi o nejaky senzor ... dik moc
( ale prosim ta mozes sa pozriet? ci to ma byt vobec zasunute, ide asi o nejaky senzor ... dik moc