Ovlada se to jednim cudlikem a co se deje za vydechama, to je mi uz jedno
 Ovlada se to jednim cudlikem a co se deje za vydechama, to je mi uz jedno  Jen jsem to pochopil tak, ze v zime nekdo tlacitkem klimatizaci vypne, tzn vypne si i topeni, to mi bylo divne. No a kdyz se ma klimatizace i v zime zapnout, toho dosahnu jak? Ja mam proste nastavenou teplotu a at si dela, co chce, takze netusim, jak muzu zapnuti a vypnuti primo klimatizace ovlivnit.
 Jen jsem to pochopil tak, ze v zime nekdo tlacitkem klimatizaci vypne, tzn vypne si i topeni, to mi bylo divne. No a kdyz se ma klimatizace i v zime zapnout, toho dosahnu jak? Ja mam proste nastavenou teplotu a at si dela, co chce, takze netusim, jak muzu zapnuti a vypnuti primo klimatizace ovlivnit.Ja ti dam, ze znam auto jen z manualu

Nicméně, opravdu nesrovnávej techniku Nubira s technikou Cruze. Stačí se mu podívat pod pokličku a je vidět, kam to došlo. A původní klasické Daewoo věci jsou fuč.
   Nicméně, opravdu nesrovnávej techniku Nubira s technikou Cruze. Stačí se mu podívat pod pokličku a je vidět, kam to došlo. A původní klasické Daewoo věci jsou fuč.