a už žiadna brzda výfuk.plynov
 a už žiadna brzda výfuk.plynov  a zadný tlmič chcem dat čo je na obrázku
 a zadný tlmič chcem dat čo je na obrázku  
Moderátor: Blue Lanos
 a už žiadna brzda výfuk.plynov
 a už žiadna brzda výfuk.plynov  a zadný tlmič chcem dat čo je na obrázku
 a zadný tlmič chcem dat čo je na obrázku  

naprostý souhlas. Nemusí předce všichni sousedi vědět že jsem právě přijel
  naprostý souhlas. Nemusí předce všichni sousedi vědět že jsem právě přijel  
 no ten zadný ja tiež nechcem aby to moc vreštalo stačilo by iba od určitých otáčok no ak bude zlý tak ho predám chcem docielit krajšieho zvuku
 no ten zadný ja tiež nechcem aby to moc vreštalo stačilo by iba od určitých otáčok no ak bude zlý tak ho predám chcem docielit krajšieho zvuku  niečo podobné ako majú šest valce
 niečo podobné ako majú šest valce 
 A proti zvuku nič nemám aj mne sa páčí taký decent brum-brum ale Já som nenašiel kompromis a vďaka Hanzimu mám ten zadný nový tak ho tam nechám stačí mi koncovka
 A proti zvuku nič nemám aj mne sa páčí taký decent brum-brum ale Já som nenašiel kompromis a vďaka Hanzimu mám ten zadný nový tak ho tam nechám stačí mi koncovka  
 a hlavne mám tíško len si tak motorček vrčí a dnu je klídek takže hurá,no vlastne som konečne pri pridržaní výfuku počul ako motor klesá lebo doteraz som ho mohol vzadu kludne zapchať a šlapal dál takže na vine bol stredný tlmič a tým že som dal dole katík sa to prejavilo
 a hlavne mám tíško len si tak motorček vrčí a dnu je klídek takže hurá,no vlastne som konečne pri pridržaní výfuku počul ako motor klesá lebo doteraz som ho mohol vzadu kludne zapchať a šlapal dál takže na vine bol stredný tlmič a tým že som dal dole katík sa to prejavilo   

taky mě to čeká
  taky mě to čeká   Ale od katu dozadu,  už se těším taky na ticho
  Ale od katu dozadu,  už se těším taky na ticho  
Stým prevrtaním to myslíš vážne ? naozaj to pomáha?-peha- píše:Tak a máme tichúčko ale v zadnom tlmiču som mal asi 5 L vody lebo som zabudol ako na všetkých mojích atách prevrtať 3 vrtáčkom dierku a tak som to spravil a to bol vodotrysk len sa tak 15 minut valilo von no ale už nešploucháa hlavne mám tíško len si tak motorček vrčí a dnu je klídek takže hurá,no vlastne som konečne pri pridržaní výfuku počul ako motor klesá lebo doteraz som ho mohol vzadu kludne zapchať a šlapal dál takže na vine bol stredný tlmič a tým že som dal dole katík sa to prejavilo

Tak takto to tam vyzerá a starý s novým

tak Gratulujem oběma novomaželům
  tak Gratulujem oběma novomaželům  

Já teď jezdím docela často do Prahy a dneska jsem tam taky byl a pomalu čtyři hodiny jsem měl čas tak jen tak aspoň na podání ruky bych se zastavil !!!
 Já teď jezdím docela často do Prahy a dneska jsem tam taky byl a pomalu čtyři hodiny jsem měl čas tak jen tak aspoň na podání ruky bych se zastavil !!!
 ) ale aj tak celkové náklady aj z dialnicou boli nádherné (tankovanie v CZ ma stálo 20€ navyšie lebo LPG je drahšie ako u nás
 ) ale aj tak celkové náklady aj z dialnicou boli nádherné (tankovanie v CZ ma stálo 20€ navyšie lebo LPG je drahšie ako u nás   ) Takže už sme doma a šťastný že Nám to dokonale vyšlo aj s počasím a hlavne s rodinkou Peťana to je perfektný pár ludí a padli sme si do oka no a tak vlastne bude návšteva Čiech častejšia
 ) Takže už sme doma a šťastný že Nám to dokonale vyšlo aj s počasím a hlavne s rodinkou Peťana to je perfektný pár ludí a padli sme si do oka no a tak vlastne bude návšteva Čiech častejšia   

Jinak věřím,že se potkáme příště
 Jinak věřím,že se potkáme příště   
  Jinak o Praze ani nechci mluvit.Já v Praze jako motorista byl poprvé někdy 1961 na motorce ale když si vzpomenu tak je to nepředstavitelný
 Jinak o Praze ani nechci mluvit.Já v Praze jako motorista byl poprvé někdy 1961 na motorce ale když si vzpomenu tak je to nepředstavitelný   
   Jinak do Prahy jsme jezdili na práci.Zařizovali jsme třeba ještě hotel Slovan/to leckterý pražák ani neví kde byl a přitom to byl střed Prahy tak pražáci kde byl?/ i na rekonstrukci Nar.divadla,a třeba rekonstrukce Můstku než se stavělo metro a těch restaurací a obchodů
 Jinak do Prahy jsme jezdili na práci.Zařizovali jsme třeba ještě hotel Slovan/to leckterý pražák ani neví kde byl a přitom to byl střed Prahy tak pražáci kde byl?/ i na rekonstrukci Nar.divadla,a třeba rekonstrukce Můstku než se stavělo metro a těch restaurací a obchodů   Ani nevzpomínat to si člověk uvědomí co všechno pamatuje
 Ani nevzpomínat to si člověk uvědomí co všechno pamatuje   Takže Prahu mám i prochozenou kromě okrajů ale dnes je všechno jinak.Nebudu to dál rozvádět ale příště dej vědět a když tomu bude náhoda přát
 Takže Prahu mám i prochozenou kromě okrajů ale dnes je všechno jinak.Nebudu to dál rozvádět ale příště dej vědět a když tomu bude náhoda přát   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |