Ze by toho 30.1.2005 v Mošnově??

Moderátor: Blue Lanos
 Neni to teda tak super, jak to Ondrasovo, ale moje je toceny po tme a kvalita, no nic moc
 Neni to teda tak super, jak to Ondrasovo, ale moje je toceny po tme a kvalita, no nic moc  

Tak to zkus tady : http://www.malyweb.cz/public/ostatni/letsroll_full.aviKrtek píše:mně ten Ondrášovo taky nejde stahnout. Že by to nešlo v Mozille ? Vyhodí mi to chybu nějakýho indiána (apač tušim) prej mně jako nechce či co.
 Snad má Jakub hosting lepší:
 Snad má Jakub hosting lepší:apache je webovy server, ktery bezi na tamnim serveru. Vrati ti to forbidden, coz znamena, ze tam obsah dle meho v tuto chvili vubec neni a apache ma zakazany directory listing ...Krtek píše:mně ten Ondrášovo taky nejde stahnout. Že by to nešlo v Mozille ? Vyhodí mi to chybu nějakýho indiána (apač tušim) prej mně jako nechce či co.
hmm, kam jsi to vsude nalinkoval ?Ondras píše:Na mém hostingu to video udělalo zase za jeden den 2GB trafficu, takže mám do konce měsíce utrum
Ondras píše:Snad má Jakub hosting lepší:
 tak dotaz na nic.cz prozradi podrobnosti, nicmene v pripade nadmerneho trafficu to utnu sam ...
 tak dotaz na nic.cz prozradi podrobnosti, nicmene v pripade nadmerneho trafficu to utnu sam ...
Sem, na tuning-forum a auttokacik.pl Průser je, že pipni počítá traffic při sekvenčním stahování jako velikost_souboru * počet_streamůjakub píše:hmm, kam jsi to vsude nalinkoval ?

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |