Nie že by som to nzvládol ale asi to tak bude lepšie lebo som prevodovku ješte nerobil len na Esperu ale tam sa menila len lamela takž pokud bude Pavel súhlasiť tak budem velice rád a ono takto ani Já nemám zdvihák
  Nie že by som to nzvládol ale asi to tak bude lepšie lebo som prevodovku ješte nerobil len na Esperu ale tam sa menila len lamela takž pokud bude Pavel súhlasiť tak budem velice rád a ono takto ani Já nemám zdvihák   

Moderátor: Blue Lanos

Hold sa nemáš vyťahovať že to tak bravurne zvládáš takže ako náhle som v Prahe tak Já mám dovolenku a Ty robotu
 Hold sa nemáš vyťahovať že to tak bravurne zvládáš takže ako náhle som v Prahe tak Já mám dovolenku a Ty robotu   

A fakt to neber ako švandu,montérky si pribalím
 A fakt to neber ako švandu,montérky si pribalím 

Jo a budeme po skole a dostanem poznamku zeconpet píše:Tak toho už nechte , nebo půjdu za soudružkou učitelkou a všecho jí řeknu

Neee,ty dostaneš na prdel!!!!!Hanzy píše:Jo a budeme po skole a dostanem poznamku zeconpet píše:Tak toho už nechte , nebo půjdu za soudružkou učitelkou a všecho jí řeknu

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |