myslím, že je načase s ním něco udělat, je tu někdo (myšleno odborník) kdo má nějaké informace o dostupnosti dílů? Ztrátu záruky neřeším, stejně jsem s ním nebyl ani na první garančce (tam kde jsem ho koupil je to banda lemplů a jezdit jinam nemám čas). takže zajímalo by mně následující : 6kvalt manuál, je něco k sehnání? nějaká náhrada od opla? turbo není problém koupit, ale......je někdo schopný sehnat software pro turbo? Jak nahradit řídící jednotku? stávající neumí načítat tlak za turbem ani řídit wastegate. nastavit wastegate natvrdo na daný tlak? Má stávající jednotka nějaké vstupy, kde by se dal tlak načítat externím snímačem? Jde mi o rozumnou úpravu, žádnou garážovinu. nechci ten motor přechlastávat při nízkém tlaku a ani pálit svíčky a písty moc chudou směsí. budu spokojený, když se bez větších úprav (písty, hlava a tak) dostanu na nějakých 200 kobyl a dejme tomu 250 Nm, ale bez toho, že bych ten motor odrovnal během nějakých 100.000
  myslím, že je načase s ním něco udělat, je tu někdo (myšleno odborník) kdo má nějaké informace o dostupnosti dílů? Ztrátu záruky neřeším, stejně jsem s ním nebyl ani na první garančce (tam kde jsem ho koupil je to banda lemplů a jezdit jinam nemám čas). takže zajímalo by mně následující : 6kvalt manuál, je něco k sehnání? nějaká náhrada od opla? turbo není problém koupit, ale......je někdo schopný sehnat software pro turbo? Jak nahradit řídící jednotku? stávající neumí načítat tlak za turbem ani řídit wastegate. nastavit wastegate natvrdo na daný tlak? Má stávající jednotka nějaké vstupy, kde by se dal tlak načítat externím snímačem? Jde mi o rozumnou úpravu, žádnou garážovinu. nechci ten motor přechlastávat při nízkém tlaku a ani pálit svíčky a písty moc chudou směsí. budu spokojený, když se bez větších úprav (písty, hlava a tak) dostanu na nějakých 200 kobyl a dejme tomu 250 Nm, ale bez toho, že bych ten motor odrovnal během nějakých 100.000Máte nějaké tipy?

no tú klimu cítim aj ja ked hu zapnem. Môžeš mat aj 200 a budeš hu cítit  no a nechceš to dat radšej čipnút
 no tú klimu cítim aj ja ked hu zapnem. Môžeš mat aj 200 a budeš hu cítit  no a nechceš to dat radšej čipnút   turbo je dobrá vec to by som tiež bral, ale prerábat to je o ničom radšej druhý motor
 turbo je dobrá vec to by som tiež bral, ale prerábat to je o ničom radšej druhý motor