Kdyz pohybu s kablikama, obcas se chytnou... Patice pro zarovky jsou mirne ohorele, asi toho za tech 10let uz dost zazily... Tak nez delat provizorni opravy, koupim nove... A central mi neodemyka kufr... Po kontrole motorku jsem zjistil ze uz to ma za sebou... Ale stejne tam pri zamykani a odemykani auta nekdy napeti jde a nekdy ne... Tak to bude radost udelat novou elektriku ve dverich,ale bude asi nejjednodussi to natahnout nove a bude klid...
 Kdyz pohybu s kablikama, obcas se chytnou... Patice pro zarovky jsou mirne ohorele, asi toho za tech 10let uz dost zazily... Tak nez delat provizorni opravy, koupim nove... A central mi neodemyka kufr... Po kontrole motorku jsem zjistil ze uz to ma za sebou... Ale stejne tam pri zamykani a odemykani auta nekdy napeti jde a nekdy ne... Tak to bude radost udelat novou elektriku ve dverich,ale bude asi nejjednodussi to natahnout nove a bude klid... Nema nahodou nekdo schema elektroinstalace Tacumy 2.0 CDX?

Jinak s tím motorkem jsem u nubiry měl podobný problém. Někdy fungoval a někdy ne, tak jsem nakonec koupil univerzál za 250 Kč, trochu přihnul táhlo k zámku a bylo po problému
  Jinak s tím motorkem jsem u nubiry měl podobný problém. Někdy fungoval a někdy ne, tak jsem nakonec koupil univerzál za 250 Kč, trochu přihnul táhlo k zámku a bylo po problému