Obracím se na Vás všechny.
Mám také Matize r.v.2003 bohužel auto jsem zakoupil s jedním klíčem od: dveří,zapalování a kufru.Stala se mě ta věc, že jsem klíč vytrousil po cestě z města nekdo venku nevím kde.Prostě klíč nemám.Nemám tedy ani přístup do auta.
Na aukru jsem si zakoupil novou sadu klíču se zámky a vložkou do spínací skřínky.
Muže te mě nekdo prosím poradit co dál ?? mám si pořídít i spínací skřínku?? je mi k něčemu ta nová sada ?? jak se otevřu dveře bez klíče?? drátkem?? jsem v háji
 ( auto mám na parkovišti a nemůžu se do něj dostat... Ani s nim neodjedu do servisu..... zamkuntý volnat, i radicí páka
( auto mám na parkovišti a nemůžu se do něj dostat... Ani s nim neodjedu do servisu..... zamkuntý volnat, i radicí páka  (( jeden jedinej klíč a mám auto na prd!!!
(( jeden jedinej klíč a mám auto na prd!!!Máte někdo takovou zkušenost??
Děkuju Vám všem moc za navrhy....
Ps: prinejhorším budu muset opět rozbít okínko.. uffff:(

A mimochodem! Jestli Jsi na aukru koupil nové klíče a zámky tak Jsi určitě poskytl odesílateli adresu že? Tak mě napadá jakou máš jistotu že neexistuje ještě jeden vyrobený klíč? Podle adresy není problém Matiza najít ne? Zase tolik jich po ulicích nestojí! Tak na to bacha!
 A mimochodem! Jestli Jsi na aukru koupil nové klíče a zámky tak Jsi určitě poskytl odesílateli adresu že? Tak mě napadá jakou máš jistotu že neexistuje ještě jeden vyrobený klíč? Podle adresy není problém Matiza najít ne? Zase tolik jich po ulicích nestojí! Tak na to bacha!   

. Moderátor.
 . Moderátor. Řekli mě že auto mám přivést, oni auto otevřou tím drátem,pak me odvrtaji tu starou vložku,nainstujou novou a přečipujou me klíče.
 Řekli mě že auto mám přivést, oni auto otevřou tím drátem,pak me odvrtaji tu starou vložku,nainstujou novou a přečipujou me klíče.