Zkušenost se Srbou(Řeporyje) při nákupu jsem tu již psal, skutečně souhlasím s tím, že jinde se dá nakoupit levněji - nejsou příliš ochotní k vyjednávání se zákazníkem.Ale pokud vím, Vaše rodina už tam nakupovala Sparka - takže další slevaIvo R. píše:SRBA servis
Ceny ORLANDA
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Ceny ORLANDA
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
- Reklama
xsoftx píše:Zkušenost se Srbou(Řeporyje) při nákupu jsem tu již psal, skutečně souhlasím s tím, že jinde se dá nakoupit levněji - nejsou příliš ochotní k vyjednávání se zákazníkem.Ale pokud vím, Vaše rodina už tam nakupovala Sparka - takže další slevaIvo R. píše:SRBA servis![]()
Nejlepší přístup a cenu dal Dojáček.
Dojáček? a jakou dal cenu a za co?
me dali 368.800kc s DPH za 1.8 LTZ bila. a niž to prej opravdu nejde a poslali me tak zvane doprdele že to není možný . a ja dostal v brne 336.800kc za to same. v hotovosti nebo 50 na 50.
tak me zajima kolik ti nabidly jestli to neni tajny
My jsme kupovali Modřanech, v Řeporyjích jsme vůbec nebyli.. Modřany naprostá spokojenost.. koupeno u nich už druhé auto (03/2010 Spark, 12/2010 Aveo) za super peníz..
xsoftx píše:Zkušenost se Srbou(Řeporyje) při nákupu jsem tu již psal, skutečně souhlasím s tím, že jinde se dá nakoupit levněji - nejsou příliš ochotní k vyjednávání se zákazníkem.Ale pokud vím, Vaše rodina už tam nakupovala Sparka - takže další slevaIvo R. píše:SRBA servis![]()
Nejlepší přístup a cenu dal Dojáček.
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
To bylo v 2009 a za Cruze....(popsáno v sekci Cruze)xsoftx píše:.........Dojáček? a jakou dal cenu a za co?........
jo,jo....však jste to už psali....v Modřanech máme kolegu z fora, ne?Jajuska95 píše:My jsme kupovali Modřanech
Nicméně v Řeporyjích byli nejdražší a ještě nesplnili slib, že mi zjistí nějakou slevu a zavolají…
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
Přesně tak, kolegu Pivsona.. poznali jsme ho osobně při převzetí Sparka
vše co slíbil, tak taky dodržel

Aha, tak to mě mrzí.. My jakmile něco potřebujeme, tak voláme Pivsonovi a je toxsoftx píše:To bylo v 2009 a za Cruze....(popsáno v sekci Cruze)xsoftx píše:.........Dojáček? a jakou dal cenu a za co?........jo,jo....však jste to už psali....v Modřanech máme kolegu z fora, ne?Jajuska95 píše:My jsme kupovali Modřanech
Nicméně v Řeporyjích byli nejdražší a ještě nesplnili slib, že mi zjistí nějakou slevu a zavolají…
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Jajuska95 píše:Přesně tak, kolegu Pivsona.. poznali jsme ho osobně při převzetí Sparka
Aha, tak to mě mrzí.. My jakmile něco potřebujeme, tak voláme Pivsonovi a je toxsoftx píše:To bylo v 2009 a za Cruze....(popsáno v sekci Cruze)xsoftx píše:.........Dojáček? a jakou dal cenu a za co?........jo,jo....však jste to už psali....v Modřanech máme kolegu z fora, ne?Jajuska95 píše:My jsme kupovali Modřanech
Nicméně v Řeporyjích byli nejdražší a ještě nesplnili slib, že mi zjistí nějakou slevu a zavolají…vše co slíbil, tak taky dodržel
![]()
![]()
aha a je na nej nakej kontakt nebo email? nebo tady na forum. ze bych se poptal u nej za kolik by my ho nechal 1.8 LTZ v bilim a bud s navi nebo bez
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
máš to v SZ
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
diky . ted jsem mu napsal tak jsem zvedavej.
A víte co mě štve? Že i v Polsku si Chevrolet váží klientů, když jim dává speciální slevu na loajálnost, stačí, když si opět koupíte Chevy nebo ho má někdo z rodiny... Rodiče, manžel (-ka)... Od tisíce do třech tisíc PLN:
http://www.chevrolet.pl/oferta/oferta/o ... ails6.html
A u nás jsme pro ně h---a, asi.
http://www.chevrolet.pl/oferta/oferta/o ... ails6.html
A u nás jsme pro ně h---a, asi.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
mam par nabidek na ceny
2x VCDi 120kW 6MT, LTZ, bílá, bez příplatkové výbavy 405 700,-
1x VCDi 120kW 6AT, LTZ, bílá, navi 449 700,-
1x VCDi 120kW 6AT, LTZ, bílá 430 700,-
---------------
1x VCDi 120kW 6AT, LTZ, bílá, 18", kůže + výhřev 460 500,-
--------
1x 1.8,LTZ,bílá, navi 370 900,-
co jsem dostal. nechce nekdo. dam kontakt.
2x VCDi 120kW 6MT, LTZ, bílá, bez příplatkové výbavy 405 700,-
1x VCDi 120kW 6AT, LTZ, bílá, navi 449 700,-
1x VCDi 120kW 6AT, LTZ, bílá 430 700,-
---------------
1x VCDi 120kW 6AT, LTZ, bílá, 18", kůže + výhřev 460 500,-
--------
1x 1.8,LTZ,bílá, navi 370 900,-
co jsem dostal. nechce nekdo. dam kontakt.
Zdravím,
kde Vám nabídli tu skvělou cenu 348.000,- Kč za bílou 1,8 LTZ? Já jsem na fleet dostal cenu 370.000,-- Kč?
kde Vám nabídli tu skvělou cenu 348.000,- Kč za bílou 1,8 LTZ? Já jsem na fleet dostal cenu 370.000,-- Kč?
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Zdravím, uvažuji o koupi Orlanda LT v benzínu - nabídli mi cenu 348 000 včetně metalízy - nevíte o nějaké lepší ceně? (cena je včetně fleetu).
Pavel
Orlando 1,8 LT+
Orlando 1,8 LT+
Ahoj,nejlevněji koupíte auto na MORAVĚ-auto Bayer. Já koupila s fleetovou slevou Orlando bílé 1,8 LTZ za 341 000 Kč.
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
482 tis s DPH.....Orladno LTZ,metaliza, automat, navigace, 18 kola...SRBA Modřany
Já mám 440 vč. DPH - bílá, LTZ+ automat+ šíbr
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG