http://autorecenze.centrum.cz/auto-rece ... -11661.htm
Moderátor: Blue Lanos

Máš dosť vela pravdy tedy skoro uplne cšetko sedí a tak ako píšeš pokud si to človek servisuje sám je to až neuveritelne lacné auto a hlavne je VELKÉ
  Máš dosť vela pravdy tedy skoro uplne cšetko sedí a tak ako píšeš pokud si to človek servisuje sám je to až neuveritelne lacné auto a hlavne je VELKÉ   

A hej, velke som zabudol dodat
  A hej, velke som zabudol dodat  Urcite je prave velkost to, cim vynika spomedzi ostatnych beznych aut
 Urcite je prave velkost to, cim vynika spomedzi ostatnych beznych aut  

Kamos na moje odporucanie kupil Leganzu a nastastie je cely bez seba.Presedlal z Suzuki Swift a to hovori ze je to ina kava.A Lega mu taha dobre.Juj kebi som bol vedel skor o tom jeho aute,tak ho kupujem.Ja som asi 9 mesiacov pred nim kupil Nubiru Combi 2.0
 Kamos na moje odporucanie kupil Leganzu a nastastie je cely bez seba.Presedlal z Suzuki Swift a to hovori ze je to ina kava.A Lega mu taha dobre.Juj kebi som bol vedel skor o tom jeho aute,tak ho kupujem.Ja som asi 9 mesiacov pred nim kupil Nubiru Combi 2.0 Nech viem ako vyzera poriadna Leganza
   Nech viem ako vyzera poriadna Leganza  
To mi dělalo taky, Bohužel už to jede. Ty krávoviny, co tam píšou v sekci Matíz (hlavně komentáře), raděj nečíst.ladinek píše:mě to píše stránku nelze nalézt
No to vseobecne pri ziadnej recenzii netreba citat komentare... iba to cloveku zdvihne tlak ...Vojta píše:Ty krávoviny, co tam píšou v sekci Matíz (hlavně komentáře), raděj nečíst.

Ale ja myslim ze to by bola uz taka posledna kvapka, po ktorej by som leganzu asi predal na suciastky
  Ale ja myslim ze to by bola uz taka posledna kvapka, po ktorej by som leganzu asi predal na suciastky  

No len pri mojom stasti, aj keby som hned kupil dalsi motor, stavim sa ze by bol este horsi
 No len pri mojom stasti, aj keby som hned kupil dalsi motor, stavim sa ze by bol este horsi  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |