To ma napadlo len tak napísať tento zážitok lebo viem aj o ľudoch čo na G-čkové Astry nedajú dopustiť čo jazdia od výmeny do výmeny oleja
 To ma napadlo len tak napísať tento zážitok lebo viem aj o ľudoch čo na G-čkové Astry nedajú dopustiť čo jazdia od výmeny do výmeny oleja   a sú s nimy výsostne spokojný .
  a sú s nimy výsostne spokojný .   

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 To ma napadlo len tak napísať tento zážitok lebo viem aj o ľudoch čo na G-čkové Astry nedajú dopustiť čo jazdia od výmeny do výmeny oleja
 To ma napadlo len tak napísať tento zážitok lebo viem aj o ľudoch čo na G-čkové Astry nedajú dopustiť čo jazdia od výmeny do výmeny oleja   a sú s nimy výsostne spokojný .
  a sú s nimy výsostne spokojný .   

uvidime, ve ctvrtek po praci vtrhnu na "prestavbu interieru"... prehazet calouneni, potahy, radio + dost pravdepodobne repro... asi tam zatim necham plechotrony s origo poklicema, pac na cernouskovi jsou docela zachovale celorocni pneu Dunlop
 uvidime, ve ctvrtek po praci vtrhnu na "prestavbu interieru"... prehazet calouneni, potahy, radio + dost pravdepodobne repro... asi tam zatim necham plechotrony s origo poklicema, pac na cernouskovi jsou docela zachovale celorocni pneu Dunlop 

Ale  nie pohoda
  Ale  nie pohoda 
 to je na tom to najhorsie
 to je na tom to najhorsie Ale momentalne tam je hruba izolacka tak netecie, Este som v strede nasiel ako keby vzadu na stresnom v strede chybalo z tesnenia a je tam tak ako cervena zuvacka. Lenze vedla nej na oboch stranach brat objavil diery ze som tam strcil kludne aj spajdlu. Tie som cez vikend zasilikonoval tak ze uvidim v akom stave to je z hora ked dam prec izolacku. Nemuselo by zatekat
  Ale momentalne tam je hruba izolacka tak netecie, Este som v strede nasiel ako keby vzadu na stresnom v strede chybalo z tesnenia a je tam tak ako cervena zuvacka. Lenze vedla nej na oboch stranach brat objavil diery ze som tam strcil kludne aj spajdlu. Tie som cez vikend zasilikonoval tak ze uvidim v akom stave to je z hora ked dam prec izolacku. Nemuselo by zatekat 
 není to zelený
  není to zelený   ale vypadá dobře
  ale vypadá dobře  
 Spojlerik, listy a  zrkadla do striebornej a od mojho na nerozoznanie
 Spojlerik, listy a  zrkadla do striebornej a od mojho na nerozoznanie  

Sestricku mame v kosiciach
 Sestricku mame v kosiciach  
No ty co mám jsou černé s leštěnými límci viz: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=1&t=17737n3oklan píše:Petr S. : budu prehazovat ze zelenace, ale napred je necham krapet zrenovovat a pravdepodobne striknout do cerna (nebo folie...)
conpet: proto Jesterka ][ aka "baby jaguar"
FoXo: neee, sestricku ti delat nebudu, ale malej styling bude
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |