Pekné. Mne sa vždy páčili mnoho lúčové (paprskové) disky.
 Pekné. Mne sa vždy páčili mnoho lúčové (paprskové) disky.Moderátor: Blue Lanos

Pekné. Mne sa vždy páčili mnoho lúčové (paprskové) disky.
 Pekné. Mne sa vždy páčili mnoho lúčové (paprskové) disky.SERGEJ_3 píše:ja prave davam 235/35 r19 tak sem zvedav jestli to bude vypadat tak pekne jako u tebe, fakt krasa, jak se jezdi?
 Sedí neuveřitelne.Az tam budes mi ty 19 na 235 tak to bude neuveritelnej narez.Ja kdyz to nasazoval jsem moc neveril ze se to tam vejde aniz by to nekde nedrelo.Nikde to nedre.Myslim ze jistota by byla v 225/40 a i lepe by to vypadalo.Az tam budes mít ty 19 tak to sem dej jsem moc zvedav.
 Sedí neuveřitelne.Az tam budes mi ty 19 na 235 tak to bude neuveritelnej narez.Ja kdyz to nasazoval jsem moc neveril ze se to tam vejde aniz by to nekde nedrelo.Nikde to nedre.Myslim ze jistota by byla v 225/40 a i lepe by to vypadalo.Az tam budes mít ty 19 tak to sem dej jsem moc zvedav. 
 Som fakt zvedavy na tie 19tky. Pohodlne to sice vobec nebude, ale vyzerat to bude urcite super. Take 19tky chromase...hmm...
  Som fakt zvedavy na tie 19tky. Pohodlne to sice vobec nebude, ale vyzerat to bude urcite super. Take 19tky chromase...hmm... 
 já mněl ty samé ale v černé. Nakonec jsem je prodal a pořídil jsem si spátky 17 s míň paprskama.
  já mněl ty samé ale v černé. Nakonec jsem je prodal a pořídil jsem si spátky 17 s míň paprskama. a lépe to jezdí na 17. takže teď mám origo 17 letní a na zimu černé.
  a lépe to jezdí na 17. takže teď mám origo 17 letní a na zimu černé. , tak ať jseš spokojený.
 , tak ať jseš spokojený. juhuuu, jeste pockat 5 dni na pneu a je to
 juhuuu, jeste pockat 5 dni na pneu a je to
SERGEJ_3 píše:moje kola dnes prislyjuhuuu, jeste pockat 5 dni na pneu a je to
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |