Len aby to startovalo,nieze to po 2.tyzdnoch nenaskoci,lebo potom mam na taketo zavady rusky montazny kluč a ten sa vola stiepacia sekera na drevo o vahe cca 5kg
 Len aby to startovalo,nieze to po 2.tyzdnoch nenaskoci,lebo potom mam na taketo zavady rusky montazny kluč a ten sa vola stiepacia sekera na drevo o vahe cca 5kg 
Moderátor: Blue Lanos
 Uz som pomaly siel modul reklamovat
  Uz som pomaly siel modul reklamovat   Holt kazdy sa vyzna do niecoho ineho
  Holt kazdy sa vyzna do niecoho ineho   Tak dik
   Tak dik 
 Zacinam verit v prekliatie toho auta
   Zacinam verit v prekliatie toho auta   
 Prebandažujem ti kablovanie a budes to mat jak v Audi TT,stym mam skusenosti.Aspon na pohlad budu kable vyzerat ako maju aj ked mozno auto nepojde ako ma.
 Prebandažujem ti kablovanie a budes to mat jak v Audi TT,stym mam skusenosti.Aspon na pohlad budu kable vyzerat ako maju aj ked mozno auto nepojde ako ma. 

a netrhá, dával som ten modul český
 a netrhá, dával som ten modul český  

boli tam potom ešte aj drahšie a aj lacnejšie ja mám ten stred a je to dobrá značka aspon čosi je tam české
 boli tam potom ešte aj drahšie a aj lacnejšie ja mám ten stred a je to dobrá značka aspon čosi je tam české 

niekde tu som spomínal ,že treba vyčistit všetky relátka čistil si ich alebo si ich neak skúšal  sú tam relátka na zapalovanie 2 a je tam aj na čerpadlo té hlavne vyčisti a potom uvidíš
 niekde tu som spomínal ,že treba vyčistit všetky relátka čistil si ich alebo si ich neak skúšal  sú tam relátka na zapalovanie 2 a je tam aj na čerpadlo té hlavne vyčisti a potom uvidíš  čo sa bude diat
 čo sa bude diat 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |