A bez stroja

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

teplomer nemal som ho už kde dat
 teplomer nemal som ho už kde dat   tak som ho dal hore bude ukazovat teplotu sania vzduchu a teplotu klímy
 tak som ho dal hore bude ukazovat teplotu sania vzduchu a teplotu klímy 
 Skoro ma piclo ked som to zistil kua kua
 Skoro ma piclo ked som to zistil kua kua 
 Spravim som kabelaz, pretoze tu som uz nekupoval kedze sa to da spravit doma. A do kabelaze pridal dalsiu vetvu ak by som zo zapalovaca robil dalsi v zadu v kufri.
 Spravim som kabelaz, pretoze tu som uz nekupoval kedze sa to da spravit doma. A do kabelaze pridal dalsiu vetvu ak by som zo zapalovaca robil dalsi v zadu v kufri.  Teraz som uz spokojny. Autozapalovac je zo Seat Leon
 Teraz som uz spokojny. Autozapalovac je zo Seat Leon 
 Kua neon je tak umiestneny ze odtrhnut ho narazenim niekde o nieco nieje sanca. Takze mi to pravdepodobne niekto urval
 Kua neon je tak umiestneny ze odtrhnut ho narazenim niekde o nieco nieje sanca. Takze mi to pravdepodobne niekto urval 
 No opak bol pravdou a celkom som sa potrapil kym som zistil, ze je z opacnej strany priskrutkovany 3 ciernymi sraubami, a potom este plast ktory ide do trubice a do fukara je o fukar pricvaknuty umelymi blbostami. Neviem kto toto mohol vymysliet. Nakoniec sa mi to vsak vytiahnut podarilo ale za cenu zlomennych umellych casti, ktore skrutkami drzia o palubku. Vyzera ze to bude drzat aj bez nich ale stve ma to. Je to na blbom mieste takze sekundove moc ziadna vyhra, poistil som to este tavnou pistolou ale cakam ze to zajtra rano ked to budem nahadzovat naspat, velmi rychlo ulomim. Pre krasne ciste odmontovanie a odskrutkovanie vsetkych skrutiek som jednoducho nenasiel najlepsi sposob  ziadny.
 No opak bol pravdou a celkom som sa potrapil kym som zistil, ze je z opacnej strany priskrutkovany 3 ciernymi sraubami, a potom este plast ktory ide do trubice a do fukara je o fukar pricvaknuty umelymi blbostami. Neviem kto toto mohol vymysliet. Nakoniec sa mi to vsak vytiahnut podarilo ale za cenu zlomennych umellych casti, ktore skrutkami drzia o palubku. Vyzera ze to bude drzat aj bez nich ale stve ma to. Je to na blbom mieste takze sekundove moc ziadna vyhra, poistil som to este tavnou pistolou ale cakam ze to zajtra rano ked to budem nahadzovat naspat, velmi rychlo ulomim. Pre krasne ciste odmontovanie a odskrutkovanie vsetkych skrutiek som jednoducho nenasiel najlepsi sposob  ziadny. Kua aj tak som to nenasvietil dobre.
 Kua aj tak som to nenasvietil dobre.

ale mám problém ako sem dostat to video a dalej aby mi to za jazdy neprekážalo už teraz mi to toho tam dost svieti
    ale mám problém ako sem dostat to video a dalej aby mi to za jazdy neprekážalo už teraz mi to toho tam dost svieti 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |