,to som jej pridal,kým tam nemala fotky,aby si niekto nemyslel,že som sa nebodaj vrátil k predošlej,zákonitej
 ,to som jej pridal,kým tam nemala fotky,aby si niekto nemyslel,že som sa nebodaj vrátil k predošlej,zákonitej  

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas 

,tejto zimy,ak konečne prídu na chybu,čo tomu je
 ,tejto zimy,ak konečne prídu na chybu,čo tomu je  ma čaká kúpa novej,mám pomaly 7 ročnú VARTu,ešte ako tak drží,ale ak náhodou sa mi auto zatne nenatočí na  2.-3. otočenie tak už nevládze s dychom moc,ale týždňové státie ešte baterka zvláda. na zimu si objednám asi preventívne novú,ale pred montážou do auta,ju nechám preventívne asi 8h nabíjať,to isto jej neuškodí
  ma čaká kúpa novej,mám pomaly 7 ročnú VARTu,ešte ako tak drží,ale ak náhodou sa mi auto zatne nenatočí na  2.-3. otočenie tak už nevládze s dychom moc,ale týždňové státie ešte baterka zvláda. na zimu si objednám asi preventívne novú,ale pred montážou do auta,ju nechám preventívne asi 8h nabíjať,to isto jej neuškodí
 Nikde
 Nikde . Uvidim ako dlho vydrzi moja, zatial sa na nej neprejavuje ziadna slabost, kludne mozem auto startovat aj na 10 raz, za par dni bude mat 7.5 roka. Predpokladam ze prezije espero, vyrobca jej odhaduje zivotnost na 15 az 20rokov. Dnes sa takymto baterkam hovori agm. Ale uz bola raz vybita na 6V bez zataze. Hned po kupe
. Uvidim ako dlho vydrzi moja, zatial sa na nej neprejavuje ziadna slabost, kludne mozem auto startovat aj na 10 raz, za par dni bude mat 7.5 roka. Predpokladam ze prezije espero, vyrobca jej odhaduje zivotnost na 15 az 20rokov. Dnes sa takymto baterkam hovori agm. Ale uz bola raz vybita na 6V bez zataze. Hned po kupe  . A raz jej kleslo napatie za rok statia v pivnici na 11V.
. A raz jej kleslo napatie za rok statia v pivnici na 11V.Baterie Delcor v mojí Nesii vydržela 10 a půlroku!!!Serpico píše:...to ppp 20 let pro baterku ...no to je pro mě " silný kafe ", považuji 7 - 9 let za maximum, jinak beru 5 - 6 let za dobrý výsledek, napětí pod 6 V bez zátěže je taky dost, ...no vono hlavně jde o zapomnětlivost a vybití baterie svícením přes noc do mrtě a po " znovuoživení " mohou nastat problémy nedá se ale asi přesně určit hranici vybití.
Mějte se fajn
Jenže ty seš rozenej elektrikář a víš jak na ní!!Petr S. píše:Baterie Delcor v mojí Nesii vydržela 10 a půlroku!!!Serpico píše:...to ppp 20 let pro baterku ...no to je pro mě " silný kafe ", považuji 7 - 9 let za maximum, jinak beru 5 - 6 let za dobrý výsledek, napětí pod 6 V bez zátěže je taky dost, ...no vono hlavně jde o zapomnětlivost a vybití baterie svícením přes noc do mrtě a po " znovuoživení " mohou nastat problémy nedá se ale asi přesně určit hranici vybití.
Mějte se fajn
 , ...né ale vážně, dobíjel si po zimě mimo auto, staral si se o ní?, ...no nakonec se zase utvrzuji v tom, že made in Korea začíná být synonymem
, ...né ale vážně, dobíjel si po zimě mimo auto, staral si se o ní?, ...no nakonec se zase utvrzuji v tom, že made in Korea začíná být synonymem| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |