dle obrázku už vím od kud přišla do čech móda s černým křížem

Moderátor: Blue Lanos

fakt jo, to by mě nenapadlo
 fakt jo, to by mě nenapadlo 
 Ale nepaci sa mi ked sa kopiruju ine auta. Ze tento ked bude velky bude Mercedes E?
  Ale nepaci sa mi ked sa kopiruju ine auta. Ze tento ked bude velky bude Mercedes E?   Ale inak dobre fotky co pribudli...az na toho modro-zlteho (mozno je to sved)
 Ale inak dobre fotky co pribudli...az na toho modro-zlteho (mozno je to sved)  , to je tragedia...
 , to je tragedia...http://cgi.ebay.com.au/Chevy-Holden-Cru ... 2a0fb91e21fatrc píše:Pripájam sa k ostatným hodnoteniam ten žlto-modrý to je čistý troll ale z tohto posledného čierneho by som bral ten spodný difúzor aj s výfukmi ale že hneď nevie niekto kde sa to dá objednať????

Ne, to je proste hnus uz, ale ostatni kusy jsou moc povedene, to musim nechat, ale je to tim, ze to vzal do pracek nekdo zkuseny a auto je predelane od podlahy a ne po kouskach. A jinak ten kombik vypada festovne, je to sice photoshop, ale myslim, ze by to bylo povedene, skoda ho, ze tu neni
 Ne, to je proste hnus uz, ale ostatni kusy jsou moc povedene, to musim nechat, ale je to tim, ze to vzal do pracek nekdo zkuseny a auto je predelane od podlahy a ne po kouskach. A jinak ten kombik vypada festovne, je to sice photoshop, ale myslim, ze by to bylo povedene, skoda ho, ze tu neni| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |