Prosím o názor :-)
Moderátor: Blue Lanos
Prosím o názor :-)
Zdravím všechny. Kamarádka si vyhlídla tohoto Matize a ve čtvrtek pro to chce jet http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... iz/8478935 zajimal by mně váš názor a vůbec chtěl bych se zeptat na co si dát u Matize pozor až to budem prolejzat
zkoušel sem tu chvíli hledat ale nějak ucelený všechny rady sem tu nenašel (buď špatně hledám nebo tu prostě nejsou) dík všem za rady 
- Reklama
Re: Prosím o názor :-)
Nevypada zle. Nieco podobne mam v rodine. Najcastejsi problem bol u nasho matizka v klboch prednej napravy, inak nic specialne
ta cena je dá se říct přijatelná
mě se matiz líbí,mít prachule koupím si ho na malování po Brně
zahrádka a jedem 
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
-
Vojta
Za tu cenu vypadá velice pěkně. U těchto prvních Matýsků byl problém s korozí zadních lemů a prahů. Já bych do toho šel - samozřejmě bude asi potřebovat nějakou menší investici (rozvody - pokud už nebyly udělány, vyměnit všechny náplně, brzdy).
tak s menší investicí se počíta respektive strop na celý auto je 30tis...Vojta píše:Za tu cenu vypadá velice pěkně. U těchto prvních Matýsků byl problém s korozí zadních lemů a prahů. Já bych do toho šel - samozřejmě bude asi potřebovat nějakou menší investici (rozvody - pokud už nebyly udělány, vyměnit všechny náplně, brzdy).
No nevím - šel bych do novějšího ročníku a hlavně litrovka vede!!Je fakt jak píše Vojta - že problém s korozí - já zase tvrdím když má 100tis najeto tak určitě přední nápravy - tlumiče - klouby - teď jsem to nechal dělat a předek vyšel na 7000,- ale je to úplně jiná jízda - auto si krásně přede - žádné drncání nápravy - podívej se po tom novějším modelu - 24 000 se mi zdá za 1998 vcelku dost ...Je to jen můj názor..Jujing píše:tak s menší investicí se počíta respektive strop na celý auto je 30tis...Vojta píše:Za tu cenu vypadá velice pěkně. U těchto prvních Matýsků byl problém s korozí zadních lemů a prahů. Já bych do toho šel - samozřejmě bude asi potřebovat nějakou menší investici (rozvody - pokud už nebyly udělány, vyměnit všechny náplně, brzdy).
Třeba tady... http://www.aaaauto.cz/cz/daewoo-matiz/c ... &ymax=2012 a to jsou AAAčka!! tzn drahý .. půjde sehnat levněji..
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
tak jestli tam pojedu tak tam určitě jedu s tím že mu těch 24tis dát nechciJ.Bad píše:No nevím - šel bych do novějšího ročníku a hlavně litrovka vede!!Je fakt jak píše Vojta - že problém s korozí - já zase tvrdím když má 100tis najeto tak určitě přední nápravy - tlumiče - klouby - teď jsem to nechal dělat a předek vyšel na 7000,- ale je to úplně jiná jízda - auto si krásně přede - žádné drncání nápravy - podívej se po tom novějším modelu - 24 000 se mi zdá za 1998 vcelku dost ...Je to jen můj názor..Jujing píše:tak s menší investicí se počíta respektive strop na celý auto je 30tis...Vojta píše:Za tu cenu vypadá velice pěkně. U těchto prvních Matýsků byl problém s korozí zadních lemů a prahů. Já bych do toho šel - samozřejmě bude asi potřebovat nějakou menší investici (rozvody - pokud už nebyly udělány, vyměnit všechny náplně, brzdy).
Třeba tady... http://www.aaaauto.cz/cz/daewoo-matiz/c ... &ymax=2012 a to jsou AAAčka!! tzn drahý .. půjde sehnat levněji..
Ale to auto z AAA nema ziadnu vybavu 
z AAA bych si nekoupil ani tříkolku a je to tam jenom jako příklad jasně napsal že je to předražený a že se dá sehnat levnějšíCiernygepard píše:Ale to auto z AAA nema ziadnu vybavu
To byl jen příklad... no nemá .. to se divím - z tohohle roku už se ve výbavě docela snažili - buď to v AAA nenapsali nebo to nechápu - určitě by měl mít posilovač - pytle tam jsou - centrál by měl být taky v základu.... no jinak je to holátko...Ciernygepard píše:Ale to auto z AAA nema ziadnu vybavu
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
buh vi jakej to je vůbec rok známe jak to v AAA chodíJ.Bad píše:To byl jen příklad... no nemá .. to se divím - z tohohle roku už se ve výbavě docela snažili - buď to v AAA nenapsali nebo to nechápu - určitě by měl mít posilovač - pytle tam jsou - centrál by měl být taky v základu.... no jinak je to holátko...Ciernygepard píše:Ale to auto z AAA nema ziadnu vybavu
-
Vojta
Do Áček bych taky nešel. Ale tohle inzerovaný jako první cvičný auto by nebylo úplně od věci. Samozřejmě - chce to vidět. Jak píše Bad - litr je litr, ale za 23 ho nekoupíš (pokud ho někde vůbec seženeš). A přední náprava? Holt nesmíš po Pražské dlažbě jezdit jako čuně
Znám lidi, co mají na Matýskovi najeto hodně přes 100 tisíc a klídek. Takže kus od kusu. 
S tou prednou nápravou to zas nieje také strašné. Ramená a silenbloky nestoja veľa. Ja som kúpil z PL a je to OK.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
tak určitě poznáš stav auta i podle toho,kdo ti ho bude prodávat,poznáš to podle jednání prodejce od koho máš matízka vyhlídlího,mě se podle fotek líbí
záleží zpodej a zvuk motoru
čepy a tak je myslím prkotina 
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Tak tak, za tie prachy kúpiš možno kvalitnejší bicikel, a aj ten potrebuje občas servis.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato