hezká památka
 hezká památka 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
 hezká památka
 hezká památka 
Na oběd jsme se vrátili na místo činu - daewoosraz Polička , čekali jsme o trochu míň, ale čekaliIvo R. píše:Pěkné fotoconpet píše:Něco ode mě : http://conpet.galerie.cz/5259768-olsovec-2011Bylo moc fajn

Petře, doufám, že jste na oběd nečekali tak, jako u Olšovce

,čo stál v kempe,ale nepartil medzi učastníkov nášho zrazu
 ,čo stál v kempe,ale nepartil medzi učastníkov nášho zrazu  

Zatím na Daewoo Chevroleťáci neměli, ale bylo to těsnýTopol píše:Pěkný den
...chevroletů přibylo jestli už nebyla většina

njn když ty nejdražší modely chevy zůstali doma ,aby se nezaprášili
 njn když ty nejdražší modely chevy zůstali doma ,aby se nezaprášili 
 makal som okolo domu, (by sa už patrilo dokončiť) a mal som aj iné starosti ... ale vidím, že Vás tam bolo až až a žily mi trhá ked si pomyslím, že by som tam mohol ísť aspoň reprezentovať aj náš klub a aj sa s Vami spoznať, ale nevydalo  ... no ale jedna dobrá správa aspoň.. bol som začiatkom mája v Madarsku na veľko zraze Daewoočiek a Chevroletov a tam som získal prvú cenu v disciplíne najkrajšie auto vo svojej kategórií ..takže som aspoň reprezentoval Česko Slovenský klub
 makal som okolo domu, (by sa už patrilo dokončiť) a mal som aj iné starosti ... ale vidím, že Vás tam bolo až až a žily mi trhá ked si pomyslím, že by som tam mohol ísť aspoň reprezentovať aj náš klub a aj sa s Vami spoznať, ale nevydalo  ... no ale jedna dobrá správa aspoň.. bol som začiatkom mája v Madarsku na veľko zraze Daewoočiek a Chevroletov a tam som získal prvú cenu v disciplíne najkrajšie auto vo svojej kategórií ..takže som aspoň reprezentoval Česko Slovenský klub  a ešte raz sorry že som nebol... hlavne od Lomngni sa ospravedlňujem ..
 a ešte raz sorry že som nebol... hlavne od Lomngni sa ospravedlňujem ..  všiml jsem si že tam nebylo žádné HB jenom jedno 3 dveřové  jinak počasí vám vyšlo takže  super chtěl jsem moc dojet ale měl jsem střevní problémy
 všiml jsem si že tam nebylo žádné HB jenom jedno 3 dveřové  jinak počasí vám vyšlo takže  super chtěl jsem moc dojet ale měl jsem střevní problémy  tak jsem to neriskoval ale podle mě bych se tam ztratil ze svým HB
  tak jsem to neriskoval ale podle mě bych se tam ztratil ze svým HB  .Škoda že ta akce nebyla 23.6 25.6 2011 to tam jedu na víkend pod stan  tak za tím zdar.
 .Škoda že ta akce nebyla 23.6 25.6 2011 to tam jedu na víkend pod stan  tak za tím zdar. 

. Treba prísť a skúsiť.
 . Treba prísť a skúsiť. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |