Moderátor: Blue Lanos

. Nuže proti gustu žádný dišputát, navíc jsem pro Hanzyho sehnal obrázek konstruktérů, kteří se podíleli na jeho sporáku, takovej jsem JÁ
 . Nuže proti gustu žádný dišputát, navíc jsem pro Hanzyho sehnal obrázek konstruktérů, kteří se podíleli na jeho sporáku, takovej jsem JÁ   

nedej bože na fritovací olej
 nedej bože na fritovací olej  Zde se vždy pobavím četbou Kjub se drží statečně
 Zde se vždy pobavím četbou Kjub se drží statečně 
 cmoudi
  cmoudi   vibruje
 vibruje  draze servisuje
  draze servisuje  hodne zere
  hodne zere  v zime nestartuje a nezdi
  v zime nestartuje a nezdi  v zime netopi
  v zime netopi  

Ale stejne jak jsem uz rovnez psal jezdi 99,9% lidi na spotrebu a ta 0,01% jsou sluzbni auta co jezdi rychle jinak na ceste neni za noramlniho provozu nic na co by bylo potreba mit vetsi vykon a jelikoz s zadnym autem nejezdim na spotrebu tak jen ta 0,01% me nekdy predjede a to musi mit chut zavodit
 Ale stejne jak jsem uz rovnez psal jezdi 99,9% lidi na spotrebu a ta 0,01% jsou sluzbni auta co jezdi rychle jinak na ceste neni za noramlniho provozu nic na co by bylo potreba mit vetsi vykon a jelikoz s zadnym autem nejezdim na spotrebu tak jen ta 0,01% me nekdy predjede a to musi mit chut zavodit  

Jenze ja jezdim a ne parkuju a knucim jak je benzin drahy a neprijedu ani na srazmilosh píše:Me se libi jak tady Hanzy machruje proti nafte ale sam jezdi na plyn, tak potom kdo je setrilek...

ale já přešel z 2,5 V6 na diesel jen kvůli spotřebě. A divil by jsi se jak tě diesel dokáže protáhnout i když jedu s VW Borou 2,8 V6 4motion (úpravená 240ps). Trefíš BMW 330d, Audi 3.0TDI a máš co dělat
  ale já přešel z 2,5 V6 na diesel jen kvůli spotřebě. A divil by jsi se jak tě diesel dokáže protáhnout i když jedu s VW Borou 2,8 V6 4motion (úpravená 240ps). Trefíš BMW 330d, Audi 3.0TDI a máš co dělat  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |