Jasně jde to ale např bez vytahování zadních lemu nebo vyměně tlumiču??....Určitě tady někdo má r15
  Jasně jde to ale např bez vytahování zadních lemu nebo vyměně tlumiču??....Určitě tady někdo má r15  
   ......Jinak jestli by šlo vyměnit cely zadni "blatnik" za jiny z jiného auta místo té nevkusné rovne části nad kolem?:-)
......Jinak jestli by šlo vyměnit cely zadni "blatnik" za jiny z jiného auta místo té nevkusné rovne části nad kolem?:-)Moderátoři: Blue Lanos, Admins
   ......Jinak jestli by šlo vyměnit cely zadni "blatnik" za jiny z jiného auta místo té nevkusné rovne části nad kolem?:-)

to už jsem viděl celkem dost kol
 to už jsem viděl celkem dost kol 
 :D:D Jako já jsem to četl s fotky takže jenom to bylo špatně vyfocene:D Jinak číst umim:D...tak co říkáte teda na 38? Takže teoreticky by to mohlo byt dobre:-)
:D:D Jako já jsem to četl s fotky takže jenom to bylo špatně vyfocene:D Jinak číst umim:D...tak co říkáte teda na 38? Takže teoreticky by to mohlo byt dobre:-)  

Petr S. píše:et 88? Nějaká blbost ne? Vždyt origo plecháče mají et 49. Kdyby jsi chtěl 14" mam velmi pěkné i s obutím!
 Možná bych měl i zájem:-)
 Možná bych měl i zájem:-)My na to můžeme říkat cokoli, ale zajeď si do pneuservisu a vyzkoušej, jak se budou chovat kola s ET 38, 42 apod. a uvidíš, co nejlépe zvolit.Garo píše:Boha jeho no jooo to je 38 a ne 88,nejen že jsem to přečet obraceně ale i s 3 jsem udělal 8:D:D Jako já jsem to četl s fotky takže jenom to bylo špatně vyfocene:D Jinak číst umim:D...tak co říkáte teda na 38? Takže teoreticky by to mohlo byt dobre:-)

Lepší pneuservisy mívají velký výběr nejrůznějších kol. Pneuservis na malém městě takovou nabídku samozřejmě mít nebude...Garo píše:Do pneuservisu?? Tam si vážně mužu vyzkoušet kola s ruznými ET??? Tak to se hned zajedu zeptat diky
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |