Polohu pro sebe jsem si v Orlandu samozřejmě našel
 a nic netlačilo... a doufám že tlačit nebude (a že nebudu muset někde tlačit Orlando)
 a nic netlačilo... a doufám že tlačit nebude (a že nebudu muset někde tlačit Orlando)Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
 a nic netlačilo... a doufám že tlačit nebude (a že nebudu muset někde tlačit Orlando)

Bude nekdo prosim tak hodny a zmeri to?Marlboroman píše:Super poznatky...když jsem to teď četl, ještě mne napadlo, zda by někdo mohl změřit rozmery (s/v) otvoru pro nakládání když se otevřou pate dveře.
Předem díky
Marlboroman
 Potrebuji ten udaj kvuli moznemu nalozeni kocarku pro dvojcata
 Potrebuji ten udaj kvuli moznemu nalozeni kocarku pro dvojcata 

dadif píše:Ještě pár postřehů...
Otevírání a zavírání oken už se tu taky diskutuje v souvislosti s automatickým dojezdem dolů a nahoru - já mám naštěstí u předních oken dojezd oběma směry, u zadních jen dolů. Co mi ale proti Mondeu trochu chybí, je ovládání oken pomocí dálkového ovládání na klíči. Vyvažuje to alespoň vychatávka v podobě časové prodlevy po vypnutí zapalování i vyndání klíče, kdy jde ještě s okny po nějakou dobu manipulovat.
Ještě ke klíčkům - zamykání / odemykání - pořád mačkám opačný tlačítko, u forda to je tak nějak naopak...
Co mi bude chybět v zimě, to je el. vyhřívání předního okna - je mi ale jasný, že tahle typická fordovská záležitost není zrovna rozšířená a že to bych chtěl už asi moc.
Trošku mě mrzí absence denního svícení (propagační materiály ho zmiňují, asi nepřesný překlad...). Zajímalo by mě, jak funguje u verze LTZ automatické rozsvěcování. To ti, kdo LTZ mají, musí nakonec stejně zapínat světla ručně, když musíme svítit pořád, ne? Nebo jak to je?!

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |