Ono to nie je sranda je tam okolo strašne vela horlavého materiálu a čudujem sa že výrobca na to nedošiel lebo to to nieje lahká závada
 Ono to nie je sranda je tam okolo strašne vela horlavého materiálu a čudujem sa že výrobca na to nedošiel lebo to to nieje lahká závada  
Moderátor: Blue Lanos

.
 . .
 . ) nebo pootevřít okna. V Moto Morava v Olomóucu kolem toho 5 hodin lítali. Nepodařilo se jim spojit s ŘJ, napustili klimu - bez efektu, tak ji vypustili a hotové. Za 1500,- mi sdělili, že si mám koupit novou ŘJ klimy za 23tis, že mi ji namontují a zprovozní i podsvícení jednotlivých tlačítek na Climatronic panelu (bo nesvítí
) nebo pootevřít okna. V Moto Morava v Olomóucu kolem toho 5 hodin lítali. Nepodařilo se jim spojit s ŘJ, napustili klimu - bez efektu, tak ji vypustili a hotové. Za 1500,- mi sdělili, že si mám koupit novou ŘJ klimy za 23tis, že mi ji namontují a zprovozní i podsvícení jednotlivých tlačítek na Climatronic panelu (bo nesvítí  ). Klimu proto naplněnou nemám (na co taky), mělo by to teda fungovat jako auto bez klimy, ale...ee.
 ). Klimu proto naplněnou nemám (na co taky), mělo by to teda fungovat jako auto bez klimy, ale...ee. 
  .
. 
  lebo pritom treba aj rozobrat čast prístrojovky a premeriavat káble
 lebo pritom treba aj rozobrat čast prístrojovky a premeriavat káble  no ešte tam može byt niekde skrat treba premerat odber prúdu ked je vypnuté zapalovanie
 no ešte tam može byt niekde skrat treba premerat odber prúdu ked je vypnuté zapalovanie   

No jak to tak čtu, hodím to tomu autoelektrikároviHusarJan píše:Ahoj budeš mat niekde špatnej kontakt ,kostra atd.treba porozpájat zásuvky a prestriekat neakým sprejom na kontakty no je to dost náročné príst na chybulebo pritom treba aj rozobrat čast prístrojovky a premeriavat káble
no ešte tam može byt niekde skrat treba premerat odber prúdu ked je vypnuté zapalovanie

. Zkusím ještě Pehu, jestli mi pošle to el. schéma. Jak jsem psal, italský manuál je mi v podstatě k ničemu
 . Zkusím ještě Pehu, jestli mi pošle to el. schéma. Jak jsem psal, italský manuál je mi v podstatě k ničemuJe tam vždy jedna žárovička za 4 Kč pro 2 tlačítka. Od letoška si to měním zásadně sám, protože u tzv. autoelektrikáře, kde jsem si to nechával dělat doteď, jsem za výměnu jedné žárovky platil 600 Kč a ještě to pěkně zprasil, jak jsem teď zjistil!Ujel píše:Za 1500,- mi sdělili, že si mám koupit novou ŘJ klimy za 23tis, že mi ji namontují a zprovozní i podsvícení jednotlivých tlačítek na Climatronic panelu (bo nesvítí).

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |