Ted mám 290 000km a nikdy mě nikde nenechala-to je hlavní, a to že mi nesvítí nějaká kontrolka ani neřeším, bez toho se dá žít
 Ted mám 290 000km a nikdy mě nikde nenechala-to je hlavní, a to že mi nesvítí nějaká kontrolka ani neřeším, bez toho se dá žít  Jo a teploměr taky nemám
 Jo a teploměr taky nemám  zkoušel jsem ho nějak zapnout, ale nešlo to, tak předpokládám že tam není.
 zkoušel jsem ho nějak zapnout, ale nešlo to, tak předpokládám že tam není.Moderátor: Blue Lanos
 Ted mám 290 000km a nikdy mě nikde nenechala-to je hlavní, a to že mi nesvítí nějaká kontrolka ani neřeším, bez toho se dá žít
 Ted mám 290 000km a nikdy mě nikde nenechala-to je hlavní, a to že mi nesvítí nějaká kontrolka ani neřeším, bez toho se dá žít  Jo a teploměr taky nemám
 Jo a teploměr taky nemám  zkoušel jsem ho nějak zapnout, ale nešlo to, tak předpokládám že tam není.
 zkoušel jsem ho nějak zapnout, ale nešlo to, tak předpokládám že tam není.Řešilo se to tu, jsou prostě dva druhy hodin - jedny s teploměrem a druhé bez něj:Patrick píše:Jo a teploměr taky nemámzkoušel jsem ho nějak zapnout, ale nešlo to, tak předpokládám že tam není.
 Ty máš to a zas nemáš to čoja
  Ty máš to a zas nemáš to čoja   a máš novší model tam by mali dat všetko
 a máš novší model tam by mali dat všetko 
 Korejci si občas dělali co chtěli asi podle nálady
 Korejci si občas dělali co chtěli asi podle nálady 

dnes to má každé normálne auto
 dnes to má každé normálne auto 

no to neviešconpet píše:no to by mě taky zajímalo co to je
 je to z Fábie zamikanie dverí z vnútra a svieti to na zeleno ako ostatné vypinače niečo také má a Espero
 je to z Fábie zamikanie dverí z vnútra a svieti to na zeleno ako ostatné vypinače niečo také má a Espero  
Na to má přece Leganza elegantně přepínač přímo v klikách, na co další duplicitní tlačítka?HusarJan píše:je to z Fábie zamikanie dverí z vnútra

To som zrušilSlam píše:Na to má přece Leganza elegantně přepínač přímo v klikách, na co další duplicitní tlačítka?HusarJan píše:je to z Fábie zamikanie dverí z vnútra

viz. ostatní vychytávky
  viz. ostatní vychytávky  
No jo sakraconpet píše:Janko je prostě hračičkaviz. ostatní vychytávky
 mám ich ešte viac ale sa mi akosi nechce realizovat
 mám ich ešte viac ale sa mi akosi nechce realizovat  teraz sa momentálne zaoberám sedačkami aby to vyšlo čím najlacnejšie
 teraz sa momentálne zaoberám sedačkami aby to vyšlo čím najlacnejšie 
Tak jsem dnes náhodou narazil na článek (http://www.autoweb.cz/daewoo-leganza-1997-2002/), kde je dvojnice mé Leganzy (je taky z roku 2002), jen v jiné barvě!Slam píše:Už se to tu parkrát řešilo, prý to měly 2 Leganzy prodané v ČR, no a já mám jednu z nich!Petr S. píše:Ty Slame,na co je to tlačítko ics?
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=19&t=8682
 Chybí a přebývá ji to samé, co přebývá a chybělo (nebo chybí) mně, namátkou: má taky ICS, má madlo kufru v barvě vozu, chybí ji gumové dorazy kapoty, přední krytky kolejniček předních sedadel... Prostě úplně stejná, jen jiná barva laku.
 Chybí a přebývá ji to samé, co přebývá a chybělo (nebo chybí) mně, namátkou: má taky ICS, má madlo kufru v barvě vozu, chybí ji gumové dorazy kapoty, přední krytky kolejniček předních sedadel... Prostě úplně stejná, jen jiná barva laku. 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |