čtyři majitelé Tacumy. Další zájemci mají taky možnost se zúčastnit

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Jsem totiž v Luhačovicích tak to mám asi 80km.Sice jsem si nechal ještě na sobotu zkrátit procedury ale mohu vyjet tak kolem 8.30 takže do 10,00 bych mohl být na místě.Když tak mi někdo pošlete soukromou zprávou číslo mobilu abych vás,když tak našel. Jinak mě napadlo,že když by jste chtěli tak můžu přivést asi dvacet litrů minerálky ale musíte si vzít petky.Já mám uplně nové dva kanystry po 10l.Je možno vybrat z pramenů:
 Jsem totiž v Luhačovicích tak to mám asi 80km.Sice jsem si nechal ještě na sobotu zkrátit procedury ale mohu vyjet tak kolem 8.30 takže do 10,00 bych mohl být na místě.Když tak mi někdo pošlete soukromou zprávou číslo mobilu abych vás,když tak našel. Jinak mě napadlo,že když by jste chtěli tak můžu přivést asi dvacet litrů minerálky ale musíte si vzít petky.Já mám uplně nové dva kanystry po 10l.Je možno vybrat z pramenů: Jinak ve složení nejsou ani tak velké rozdíly a kdo to nezná tak pomalu nepozná
 Jinak ve složení nejsou ani tak velké rozdíly a kdo to nezná tak pomalu nepozná   Ještě když by někdo chtěl tak se mohu ještě zastavit v obchodě u Jelínka  http://shop.rjelinek.cz/ .Mají to tam u těch normálních likérů a slivovice i třeba o 30-i 40 kč levnější než v tady v obchodě. Ale nesmíte si vymýšlet žádný archivní někde za 2000kč !!!
 Ještě když by někdo chtěl tak se mohu ještě zastavit v obchodě u Jelínka  http://shop.rjelinek.cz/ .Mají to tam u těch normálních likérů a slivovice i třeba o 30-i 40 kč levnější než v tady v obchodě. Ale nesmíte si vymýšlet žádný archivní někde za 2000kč !!!  

tak jsou ještě teplé a křupavé.
  tak jsou ještě teplé a křupavé.Já to tedy poznal hned na první ochutnání, Ottovka mi chutnala nejvíc, Vincentka asi nejmíň. V Luhačovicích jsem v červenci strávil pěkné 3 dny cestou z Vysokých Tater.Topol píše:Jinak ve složení nejsou ani tak velké rozdíly a kdo to nezná tak pomalu nepozná

) casy nasich vystoupeni na Sovinci:
  ) casy nasich vystoupeni na Sovinci: ).
 ). 

Co Rudlo dodat
  Co Rudlo dodat 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |