Stara bola sko sracka po stlaceni uplne makka a sa poriadne nechcela ani vratit do povodneho stavu. Celkom pekne zasrate od olejovych vyparov take hrudky mazivo alebo ako to nazvat v trubkach
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

Uvidime ak bude takato burka a vonku 30 stupnov ci vydrzia tlmaice materialy aby nepustili vodu
 Uvidime ak bude takato burka a vonku 30 stupnov ci vydrzia tlmaice materialy aby nepustili vodu 
 nechtiac
 nechtiac 

Akurát sme mali v robote akciu sme opekali a nás to obišlo len trocha sprchloFoXo píše:Veruze nechtiac a neviem ci ta burka nebola aj v MT lebo som cely vikend bol na Stubni

potom dabuduce dam vediet ked budem na stubni a mozeme si dat aj dake mensie stretko a vymenime si veci
 potom dabuduce dam vediet ked budem na stubni a mozeme si dat aj dake mensie stretko a vymenime si veci 
 To zas budu noci nespania kua
 To zas budu noci nespania kua 
 Dialnica L. Mikulas - Levoca. Chlapik na BMW  BA znacky bol uz dost nervozny
 Dialnica L. Mikulas - Levoca. Chlapik na BMW  BA znacky bol uz dost nervozny  Na tachaci bolo o daco viac ako je foto len brat nestihol odfotit a krical spomal. Ja reku ze meraju a to len deflektor chcel zvlietnut prec
 Na tachaci bolo o daco viac ako je foto len brat nestihol odfotit a krical spomal. Ja reku ze meraju a to len deflektor chcel zvlietnut prec  

Toho merania som sa bal ale tak najskro by namerali to BMW predomnou
 Toho merania som sa bal ale tak najskro by namerali to BMW predomnou  Dufam
 Dufam  
 Dnu som mal taku fujavicu
 Dnu som mal taku fujavicu 

Dokonca aj moj deflektor vydrzal ale spolujazdcov ee musim nanovo prisilikonovat
 Dokonca aj moj deflektor vydrzal ale spolujazdcov ee musim nanovo prisilikonovat 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |