P.S. A ty vieš čo/kto je to brat ? Jeden kolega už zabudol....

Moderátor: Blue Lanos

ja som tiez ma Megane Coupe 1.6 16V
 ja som tiez ma Megane Coupe 1.6 16V  no, ja som presiel na 2 liter a tak je Cruze urcite rychlejsi. ALe Megane proste sedel na ceste ako pribity a Cruze sa nakláááňa a nesedí ako Megane
 no, ja som presiel na 2 liter a tak je Cruze urcite rychlejsi. ALe Megane proste sedel na ceste ako pribity a Cruze sa nakláááňa a nesedí ako Megane co to logo chlapi?
 co to logo chlapi?

Mimoriadne zaujímavé a v každom prípade jedinečné. Priznám sa ale že som čakal čierne.
  Mimoriadne zaujímavé a v každom prípade jedinečné. Priznám sa ale že som čakal čierne.Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas 
   Ešte disky+pneu ale zaujímavé.
 Ešte disky+pneu ale zaujímavé. 

budeš výnimečný
 budeš výnimečný  

... cernej karbon uz je docela rozsirenej, je na case zmenit a posunou dal vzhled aut
 ... cernej karbon uz je docela rozsirenej, je na case zmenit a posunou dal vzhled aut  dekuju za nazory na zivo je to jeste o chlup dokonalejsi, ted si jeste mensi bubliny musi sednout, do tri tydnu bude folie krasne napnuta a bude:-). poklice mam objednany akorad cekam jak vocas, a na leto urcite cerne kola s chrom limcem, nic jinyho nechci, pod ne podlozky at si cruze lepe sedi v zatackach a bude to supr!!
 dekuju za nazory na zivo je to jeste o chlup dokonalejsi, ted si jeste mensi bubliny musi sednout, do tri tydnu bude folie krasne napnuta a bude:-). poklice mam objednany akorad cekam jak vocas, a na leto urcite cerne kola s chrom limcem, nic jinyho nechci, pod ne podlozky at si cruze lepe sedi v zatackach a bude to supr!! .
 .| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |