Při najetých cca 500 km jsem při vystoupení z auta slyšel za chodu motoru lehké ťukání (jako od rozvodového řemenu). Za jízdy uvnitř není slyšet nic. Při 3000 km bylo venku slyšet maličko víc, zároveň jsem se nedostal s kombinovanou spotřebou pod 9,5 l/100 km
 a moc to netáhlo.
 a moc to netáhlo. Tak jsem to dal do servisu do Autocentra Dojáček ..... a už 3. týden nejezdím
 !!! Napřed zkoušeli vyměnit napínací řemenice rozvodového řemenu ..... NEPOMOHLO TO !!!! Teď je rozebraný celý motor a "zkoumají" ventily..... !!! Řeší se to už i na centrále Chevroletu ale co bude dál nevím. Už jsem z toho pěkně otrávený.
  !!! Napřed zkoušeli vyměnit napínací řemenice rozvodového řemenu ..... NEPOMOHLO TO !!!! Teď je rozebraný celý motor a "zkoumají" ventily..... !!! Řeší se to už i na centrále Chevroletu ale co bude dál nevím. Už jsem z toho pěkně otrávený. Poprvé jiné auto, než Škodovka (Š 105, Forman, Felicia, Octavia II), ještě k tomu NOVÉ a už takové problémy
 !!! Jestli jsem měl takovou smůlu a dostal do auta místo motoru nějakého "povodňového parchanta" tak se asi mám na co těšit!!! Na bezplatné zapůjčení náhradního vozu prý mám nárok jedině pokud náhradní díl není v Evropě na skladě !!!! Tak nevím jakou má Chevrolet vymyšlenou politiku pro expanzi na Český trh???
 !!! Jestli jsem měl takovou smůlu a dostal do auta místo motoru nějakého "povodňového parchanta" tak se asi mám na co těšit!!! Na bezplatné zapůjčení náhradního vozu prý mám nárok jedině pokud náhradní díl není v Evropě na skladě !!!! Tak nevím jakou má Chevrolet vymyšlenou politiku pro expanzi na Český trh???

takže si pročti kupní smlouvu
 takže si pročti kupní smlouvu  jinak je mě líto Orlíka
 jinak je mě líto Orlíka 

Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
 Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP

.
.